Γιάννενα: Ένας νέος εκατομμυριούχος στην πόλη Γιάννενα: Ένας νέος εκατομμυριούχος στην πόλη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ένας νέος εκατομμυριούχος στην πόλη

Γιάννενα: Ένας νέος εκατομμυριούχος στην πόλη
Πόνταρε εδώ και μήνες στον ίδιο πενταψήφιο αριθμό και κέρδισε τον πρώτο αριθμό του Εθνικού Λαχείου με κέρδος 1 εκ. ευρώ!
Ο λόγος για έναν παραδοσιακό πελάτη του πρακτορείου «Ελπίς» στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων, από τα πλέον γνωστά, με δεκαετίες λειτουργίας, που είδε στην κλήρωση της Πέμπτης την τύχη να του χαμογελά.
Ο τυχερός είναι χρόνια παίκτης στο Εθνικό Λαχείο, που λειτουργεί διαφορετικά από το Λαϊκό Λαχείο, και τα άλλα τυχερά παιχνίδια και όπως ανέφεραν οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου Ανδρέας Τάτσης και Χρήστος Μέγας αντίστοιχα είναι από τους συστηματικούς πελάτες, που επιλέγουν τον ίδιο πάντα αριθμό.
Στην κλήρωση της Πέμπτης η τύχη του χαμογέλασε και έγινε πλουσιότερος κατά 1 εκ. ευρώ. Όπως ανέφεραν οι δύο πράκτορες ενημερώθηκε άμεσα από τους ίδιους για τον τυχερό λαχνό, ενώ η είδηση αποτελεί και μία ακόμη «περγαμηνή» για το πρακτορείο Ελπίς που έχει δώσει πολλές φορές στο παρελθόν πολύ μεγάλα ποσά μέσα από τις κληρώσεις των λαχείων.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ένας νέος εκατομμυριούχος στην πόλη
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3233847666210087452
Σχόλια
item