Άρτα: Άρπαξαν λίρες και χρήματα από το σπίτι ηλικιωμένων Άρτα: Άρπαξαν λίρες και χρήματα από το σπίτι ηλικιωμένων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Άρπαξαν λίρες και χρήματα από το σπίτι ηλικιωμένων

Άρτα: Άρπαξαν λίρες και χρήματα από το σπίτι ηλικιωμένων

Μέσα σε λίγες ώρες εξιχνιάστηκε η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο σπίτι ενός ζευγαριού ηλικιωμένων στην πόλη της Άρτας και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες, οι οποίοι όμως εξακολουθούν να διαφεύγουν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τους αναζητούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Οι δυο Έλληνες κακοποιοί ηλικίας 58 και 49 χρόνων είχαν καταφέρει να τρυπώσουν στο σπίτι των γερόντων χωρίς να τους πάρουν είδηση εκείνοι, καθώς κοιμόντουσαν την ώρα εκείνη. 


Αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν όλες τις οικονομίες των ηλικιωμένων, αλλά και χρυσά κοσμήματα και λίρες που βρήκαν στο σπίτι και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, αξιοποιήθηκαν τα στοιχεία που βρήκαν οι αστυνομικοί, αλλά οι διαρρήκτες δεν εντοπίστηκαν παρά τις έρευνες και σε βάρος τους σχηματίστηκε για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ερευνάται αν έχουν «ανοίξει» και άλλα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

protothema.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Άρπαξαν λίρες και χρήματα από το σπίτι ηλικιωμένων
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2076325480152756427
Σχόλια
item