Σμαράγδα Καρύδη: Το δράμα που την "έπνιγε" τόσο καιρό! Η οικονομική βοήθεια! Σμαράγδα Καρύδη: Το δράμα που την "έπνιγε" τόσο καιρό! Η οικονομική βοήθεια! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη: Το δράμα που την "έπνιγε" τόσο καιρό! Η οικονομική βοήθεια!

Σμαράγδα Καρύδη: Το δράμα που την "έπνιγε" τόσο καιρό! Η οικονομική βοήθεια!
Αποκάλυψη τώρα για την οικονομική βοήθεια και το δράμα που "έπνιγε" τόσο καιρό την ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη!

Τι συνέβη;
Για τις δύσκολες μέρες που πέρασε με την υγεία του πριν από ένα χρόνο μίλησε ο Ντίνος Καρύδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του Σμαράγδα Καρύδη αλλά και την επιστροφή του στην τηλεόραση με το «Λόγω Τιμής».
«Κλείνω ένα χρόνο. Ήρθε ένα πόνος δυνατός από τον έναν ώμο στον άλλο, έμφραγμα, έπεσα κάτω, ήμουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. 
Με πήγαν στο Γεννηματά. Πέρασα πάρα πολύ άσχημα γιατί ήμουν στο κρεβάτι και από τη μέρα που θυμάμαι τη ζωή μου πάντα ήμουν στο δρόμο, ήμουν αλήτης. Δεν φοβάμαι. 
Δεν ήθελα να είμαι άρρωστος. Τι να φοβηθώ; Το θάνατο; Δύναμη στα δύσκολα παίρνω από την αγάπη που εισπράττω από τη γυναίκα μου, την κόρη μου, από φίλους.
Σμαράγδα Καρύδη: Το δράμα που την
Η Σμαράγδα μας βοηθάει με κάθε τρόπο. Με την παρουσία της, με τα τηλέφωνα της, με τον ερχομό της εδώ και οικονομικά βέβαια. Δεν μου λείπει κάτι σήμερα, μόνο που δεν κέρδισα το τζόκερ εχθές. 
Βλέποντας τη Σμαράγδα που ήρθε και ψηφίσαμε χθες, έλεγα να μην κάναμε άλλα παιδιά, ήθελα να έχω κι άλλο παιδί, άλλα δέκα παιδιά. Αγαπώ αυτή τη δουλειά γιατί παίζουμε και ζούμε διάφορες ζωές. 
Με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαζόμουν με την κόρη μου γιατί νιώθω απέραντη χαρά όταν συνεργάζομαι με αληθινούς ηθοποιούς και η μικρή είναι αληθινή. Χαίρομαι που θα βρεθώ πάλι με αυτά τα παιδιά στο Λόγω Τιμής», ανέφερε στην συνέντευξη του ο Ντίνος Καρύδης.
epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη: Το δράμα που την "έπνιγε" τόσο καιρό! Η οικονομική βοήθεια!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5504261808978508816
Σχόλια
item