Αρβελέρ: Μου επιτίθενται Χρυσή Αυγή και Πολάκης - Βέβαιο, λοιπόν, ότι έχω δίκιο Αρβελέρ: Μου επιτίθενται Χρυσή Αυγή και Πολάκης - Βέβαιο, λοιπόν, ότι έχω δίκιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αρβελέρ: Μου επιτίθενται Χρυσή Αυγή και Πολάκης - Βέβαιο, λοιπόν, ότι έχω δίκιο

Αρβελέρ: Μου επιτίθενται Χρυσή Αυγή και Πολάκης - Βέβαιο, λοιπόν, ότι έχω δίκιο

Στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη «απαντά» με δήλωσή της στην καθημερινή η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, με αφορμή τη χθεσινή ανάρτηση του.

Ο αναπληρωτής υπουργός σχολίασε όσα είχε δηλώσει η Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ για την αλαζονεία της αριστεράς και την αναξιοπιστία της πολιτικής στην Ελλάδα, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην «Καθημερινή».

Και σήμερα η κα Αρβελέρ με νεότερη δήλωση της στην «Καθημερινή» απάντησε εκ νέου στον Παύλο Πολάκη αναφέροντας: «Όταν ήμουν πολύ νέα, μικρό κορίτσι ακόμα, έτυχε να συναντήσω τον Αριστοτέλη Ωνάση και να συνομιλήσω μαζί του. “Εσύ παιδί μου, φαίνεται πως κάτι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις. 

Μια συμβουλή θα σου δώσω μόνο: είτε καλό πουν για σένα είτε κακό, μην απαντήσεις ποτέ, μην κάνεις αυτό το σφάλμα”, μου είπε. Από την Κυριακή το πρωί που κυκλοφόρησε η Καθημερινή με τη συνέντευξή μου δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα τηλεφωνήματα έχω δεχθεί, από Έλληνες και Γάλλους, από γνωστούς και αγνώστους. 

Σήμερα έμαθα ότι με βρίζει ο Παύλος Πολάκης. Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς μου προσάπτει. Δεν έχω ψηφίσει ούτε μια φορά στην Ελλάδα, δεν έχω πάρει ούτε μια δραχμή από το ελληνικό Δημόσιο, ζω χάρη σε ό,τι έχω δημιουργήσει στη Γαλλία. Δεν θα σχολιάσω την ανάρτησή του. 

Αλλά σκεφτείτε να μη με έβριζε – θα αυτοκτονούσα! (Γελάει). Ένα μόνο θα σας αναφέρω: από τη μια πλευρά μου επιτίθεται η Χρυσή Αυγή και από την άλλη ο Πολάκης. Είναι, λοιπόν, βέβαιο ότι έχω δίκιο. Και κάτι ακόμα: ο μόνος Πολάκης που θέλω να ξέρω είναι ο Γεώργιος Πολάκης, ένας από τους σημαντικότερους αγιογράφους μας, μαζί με τον Γεώργιο Κλώντζα...»

Η επίθεση του Πολάκη στην Γλύκατζη-Αρβελέρ
Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης κατηγορούσε την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ για υποταγή στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την εγκαλούσε επίσης ότι δεν γνωρίζει το έργο του στο υπουργείο Υγείας και ότι είχε ταχθεί το 2015 υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα. «Είπε η κυρία Πρύτανης που έχει δηλώσει "υποταγή" στον Κυριάκο Μητσοτάκη από το Νοέμβρη του 15 και με ποίημα μάλιστα... αφού είχε στηρίξει και το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα για να μας σώσει... ΟΛΕΣ οι εφεδρείες του συστήματος στη μάχη για να βγει ο Κυριάκος... ΥΓ: Με ξέρατε και χθες κυρία Πρύτανης όσον αφορά τη μόρφωση, τις σπουδές μου, τους βαθμούς μου, τη δουλειά μου ως γιατρός; Διαβάσατε τι έχουμε καταφέρει 4 χρόνια στο χώρο της δημόσιας υγείας που παραλάβαμε σε αποσύνθεση ή ενημερώνεστε μόνο από τα ρεπορτάζ των σταθμών Σκαι και Σταρ; Ή μήπως έχετε τυφλωθεί από τα πτυχία και την αισθητική των κυρίων Γεωργιάδη, Μπογδάνου, Αϊβαλιώτη κλπ κλπ; ΚΑΘΕΙΣ ΕΦ Ω ΕΤΑΧΘΗ. Ο λαός θα αποφασίσει ποιος θέλει να τον κυβερνήσει. Αυτά και ΤΕΛΟΣ.

epirusblog.gr
5 of 5
Αρβελέρ: Μου επιτίθενται Χρυσή Αυγή και Πολάκης - Βέβαιο, λοιπόν, ότι έχω δίκιο
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 2843887519002176048
Σχόλια
item