Γιάννενα: Ποδηλατοβολτα από ΚΕΘΕΑ "Γύρος λίμνης Παμβώτιδας". Γιάννενα: Ποδηλατοβολτα από ΚΕΘΕΑ "Γύρος λίμνης Παμβώτιδας". | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ποδηλατοβολτα από ΚΕΘΕΑ "Γύρος λίμνης Παμβώτιδας".

Γιάννενα: Ποδηλατοβολτα από ΚΕΘΕΑ "Γύρος λίμνης Παμβώτιδας".

Με ανάρτησή της η αντιδήμαρχος Ελένη Βασιλείου αναφέρεται στην ποδηλατοδρομία του ΚΕΘΕΑ και επισημαίνει: "Ο Δήμος Ιωαννιτών στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδιασμού Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας θέτει σε κυρίαρχο μέσο μετακίνησης το ποδήλατο ως καθαρό, γρήγορο και φιλικό προς το περιβάλλον. Ο ρόλος του πολλαπλός!

Γιατί ποδηλατοβόλτα από το ΚΕΘΕΑ.


Γιατί το ΚΕΘΕΑ έχει παράδοση στις ποδηλατοδρομίες ως μέσο σύνδεσης των θεραπευτικών κοινοτήτων του με την κοινωνία. Γιατί το ποδήλατο συμβολίζει πολλά. 


Είναι ένα μέσο καθαρό που σέβεται το περιβάλλον, προσέχει τους πεζούς, απαιτεί προσπάθεια, καλή ισορροπία. 

Γιατί ο ποδηλάτης μαθαίνει να χαράζει πορεία, να συνεργάζεται, να προσηλώνεται στο στόχο του και ν’ αγωνίζεται να φθάσει στο τέρμα. 

Ο δρόμος μπορεί να έχει εμπόδια, ανηφοριές, αλλά όταν έχεις παρέα, όνειρα, ελπίδα, αγάπη για τη ζωή και πίστη στον εαυτό σου δεν μπορεί παρά να πετύχεις. 

Γιατί η ζωή είναι σαν το ποδήλατο, πρέπει να κινείσαι συνέχεια για να μην πέσεις. 

Και ο σκοπός της ποδηλατοβόλτας του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ είναι να στείλει μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους εκείνους που δίνουν καθημερινό αγώνα στα θεραπευτικά προγράμματα και σε όσους χρειάζονται την υποστήριξη μιας ανθρώπινης Κοινότητας, για να πάρουν το τιμόνι της ζωής τους σε μια πορεία καθαρής ζωής, μιας ζωής με νόημα. 

Ο Δήμος Ιωαννιτών 'Στεκεται πλάι τους" σε κάθε προσπάθεια" καταλήγει η κα. Βασιλείου.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ποδηλατοβολτα από ΚΕΘΕΑ "Γύρος λίμνης Παμβώτιδας".
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2827029560996862542
Σχόλια
item