Ρουπακιώτης υπηρεσιακός στο Εσωτερικών, Κρέτσος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ρουπακιώτης υπηρεσιακός στο Εσωτερικών, Κρέτσος κυβερνητικός εκπρόσωπος

Η προεκλογική περίοδος αρχίζει επίσημα σήμερα, με τη διάλυση της Βουλής, ενώ αναμένονται να γίνουν οι απαραίτητες αντικαταστάσεις στο υπουργείο Εσωτερικών και του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Ρουπακιώτης υπηρεσιακός ΥΠΕΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες στο υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο έχει την ευθύνη για τη διενέργεια των εκλογών, θα τοποθετηθεί ως υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών ο Αντώνης Ρουπακιώτης.

Ο Αντώνης Ρουπακιώτης έχει διατελέσει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, υπηρεσιακός Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Πρόνοιας καθώς και Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Κυβέρνηση Σαμαρά. 

Τοποθετήθηκε υπουργός μετά από πρόταση του Φώτη Κουβέλη, με τον οποίο είναι προσωπικοί φίλοι. Παραιτήθηκε από υπουργός, όταν η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε από την κυβέρνηση Σαμαρά λόγω της ΕΡΤ. Υπήρξε ακόμα υποψήφιος με την ΕΔΑ το 1974.

Ο Κρέτσος κυβερνητικός εκπρόσωπος
Η Εφη Αχτσιόγλου, η οποία θα είναι η πρώτη στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας αναλαμβάνει εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κυβερνητικός εκπρόσωπος, στη θέση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος θα δώσει τη μάχη του σταυρού για την επανεκλογή του, αναλαμβάνει ο Λευτέρης Κρέτσος.

Εκλογές 2019: Στις 6 θυροκολλείται το ΠΔ διάλυσης της Βουλής
Το προεδρικό διάταγμα διάλυσης της βουλής αναμένεται να θυροκολληθεί στις 6 το απόγευμα, σημαίνοντας και το επίσημο τέλος της παρούσας Βουλής.

epirusblog.gr
5 of 5
Ρουπακιώτης υπηρεσιακός στο Εσωτερικών, Κρέτσος κυβερνητικός εκπρόσωπος
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8272326729765826235
item