Πώς ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον Τραμπ στο Μπάκιγχαμ -Οργίστηκε με το σχόλιο για την «κακιά» Μέγκαν Μαρκλ Πώς ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον Τραμπ στο Μπάκιγχαμ -Οργίστηκε με το σχόλιο για την «κακιά» Μέγκαν Μαρκλ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πώς ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον Τραμπ στο Μπάκιγχαμ -Οργίστηκε με το σχόλιο για την «κακιά» Μέγκαν Μαρκλ

Πώς ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον Τραμπ στο Μπάκιγχαμ -Οργίστηκε με το σχόλιο για την «κακιά» Μέγκαν Μαρκλ

Αποστάσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ και την πρώτη κυρία, Μελάνια κράτησε επιδεικτικά ο πρίγκιπας Χάρι κατά την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Το γεγονός δεν πέρασε, φυσικά, απαρατήρητο από τα βρετανικά ΜΜΕ, που σχολίασαν ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του. 

Αφορμή ήταν τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει σε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα The SUN ο Τραμπ για τη γυναίκα του, Μέγκαν Μαρκλ, αποκαλώντας την «κακιά» όταν έμαθε την κριτική που είχε εκείνη εξαπολύσει εναντίον του στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016. 

Ο Τραμπ προσπάθησε, βέβαια, να τα «μαζέψει» μετά το σάλο, κάνοντας λόγο για “fake news”, αλλά το κακό είχε γίνει.

Ούτε που πλησίασε ο πρίγκιπας Χάρι το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, όπως φαίνεται και από το βίντεο που ακολουθεί:Κι έτσι ο πρίγκιπας Χάρι κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να αποφύγει τον Τραμπ, όσο εκείνος κι η Μελάνια περιεργάζονταν τα εκθέματα στην πινακοθήκη των ανακτόρων και καθόταν στο βάθος της αίθουσας με μια έκφραση στο πρόσωπο που τα έλεγε όλα.

Ο πρίγκιπας Χάρι φρόντιζε να κρατά αποστάσεις από τον Ντόναλντ Τραμπ κατά την ξενάγησή του στην πιινακοθήκη των Ανακτόρων.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν σε βρετανικά ταμπλόιντ ότι «ο πρίγκιπας Χάρι σίγουρα έδειχνε να προσπαθεί να κρατήσει αποστάσεις από τον πρόεδρο και την πρώτη κυρία. Έμεινε στο βάθος της αίθουσας όλη την ώρα, δείχνοντας παγερά αδιάφορος».


Emily Andrews

@byEmilyAndrews
 · 20ω
Απάντηση στον χρήστη @byEmilyAndrews
Ivanka & Jared were shown round by Prince Andrew, and the Duke & Duchess Of Gloucester we’re also part of the party.

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Emily Andrews
@byEmilyAndrews

Prince Harry, who was also at the private lunch, noticeably hung back. He walked in with Ivanka (was he supposed to show her round the exhibition?? or maybe they sat next to each other at lunch) and then drifted off to talk to the Lord Chamberlain (the Earl Peel). pic.twitter.com/NLyfNvkZx6

451
4:46 μ.μ. - 3 Ιουν 2019
Προβολή εικόνας στο Twitter Î ÏÎ¿Î²Î¿Î»Î® εικόνας στο Twitter
Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter

200 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Όσο για την Μέγκαν Μαρκλ; Η δούκισσα του Σάσεξ απέφυγε το τετ-α-τετ με τον Τραμπ, αφού απουσίαζε λόγω άδειας μητρότητας -σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή... 

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν παρών στο γεύμα με τον Αμερικανό πρόεδρο και τη συνοδεία του πριν την ξενάγηση στην πινακοθήκη -αφού είχε ανακοινωθεί η παρουσία του πριν γίνει γνωστό το σχόλιο του Τραμπ για τη γυναίκα του-, αλλά απουσίασε από το επίσημο δείπνο που παρατέθηκε το βράδυ στα ανάκτορα.

epirusblog.gr
5 of 5
Πώς ο πρίγκιπας Χάρι σνόμπαρε τον Τραμπ στο Μπάκιγχαμ -Οργίστηκε με το σχόλιο για την «κακιά» Μέγκαν Μαρκλ
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 2327397490144392904
Σχόλια
item