Αυγενάκης: «Ζητάμε από τους πολίτες να στηρίξουν την αυτοδύναμη, την ισχυρή Ελλάδα Αυγενάκης: «Ζητάμε από τους πολίτες να στηρίξουν την αυτοδύναμη, την ισχυρή Ελλάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αυγενάκης: «Ζητάμε από τους πολίτες να στηρίξουν την αυτοδύναμη, την ισχυρή Ελλάδα

Αυγενάκης: «Ζητάμε από τους πολίτες να στηρίξουν την αυτοδύναμη, την ισχυρή Ελλάδα

«Είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσετε τη δύναμη και την ευκαιρία στους πολίτες που θέλουν να παράξουν, που θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους, να δημιουργήσουν, να αισιοδοξούν και να χαμογελούν, σε μια φωτεινή Ελλάδα, μια υπερήφανη Κρήτη κι ένα Ηράκλειο που θα έχει δύναμη», τόνισε μεταξύ άλλων καλωσορίζοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Γραμματέας της ΝΔ και υποψήφιος Βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως τόνισε στην θεματική εκδήλωση με νέους και εκπροσώπους φορέων στο Ηράκλειο, απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της ΝΔ ο Αυγενάκης είπε: «Για εμάς είναι μεγάλη χαρά που βρίσκεστε σήμερα στο Ηράκλειο. 

Η έλευσή σας εδώ μας δίνει ελπίδα και κουράγιο γιατί στο πρόσωπό σας όλη η ελληνική κοινωνία, και βέβαια όλη η Κρήτη έχει στηρίξει τις ελπίδες της. Περιμένει όλα αυτά που για χρόνια υποσχέθηκαν πολλοί, αλλά δεν έκαναν. Εσείς είπατε λίγα, και γι' αυτό είμαστε βέβαιοι ότι θα κάνετε πολύ περισσότερα».

Επίσης ο κ. Αυγενάκης συμπλήρωσε: «Περπατήσαμε όλη την Ελλάδα απ' άκρη σ' άκρη. Μιλήσατε με κόσμο με πολίτες, με εκπροσώπους της κοινωνίας, της παραγωγικής Ελλάδας, ακούσατε τα παράπονα, τα προβλήματα και τις δυσκολίες. 

Είμαστε βέβαιοι πως γνωρίζετε πολύ καλά τι πρέπει να κάνετε. Απόψε θα ακούσετε μερικές ακόμα ερωτήσεις και είμαστε βέβαιοι πως θα δώσετε απαντήσεις που θαικανοποιήσουν και τους τελευταίους πολίτες που έχουν κάποια δυσπιστία».

Ο Γραμματέας ΠΕ της Ν.Δ και υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου απευθυνόμενος προς τους πολίτες της Κρήτης, επισήμανε: « Ζητάμε όχι να γίνουν νεοδημοκράτες, αλλά να στηρίξουν την αυτοδύναμη, την ισχυρή Ελλάδα, ψηφίζοντας ΝΔ και ΚυριάκοΜητσοτάκη. 

Γνωρίζουμε ότι πολλοί είτε βρίσκονταν στην ΝΔ και για κάποιο λόγο απομακρύνθηκαν, είτε δε βρισκόταν ποτέ στη ΝΔ, είτε έχτιζαν διαχωριστικά τείχη με την παράταξή μας. 

Όμως η ανάγκη μας έφερε όλους κοντά και σήμερα ενώνουμε τις δυνάμεις μας και εμπιστευόμαστε τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη ως τον επόμενο Πρωθυπουργό για να κάνει την Κρήτη, την Ελλάδα περήφανη. 

Δε ζητάμε από την ελληνική κοινωνία να στραφεί στην ΝΔ,αλλά να καταλάβει ότι η ψήφος στη ΝΔ είναι ψήφος για το καλό του τόπου. Το καλό του τόπου μας μπορεί να υπηρετηθεί από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σε ότι αφορά την Κρήτη και το Ηράκλειο, με φόντο την ανάπτυξη, κατέληξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ: «Γνωρίζουμε τα προβλήματα. Η Κρήτη, ειδικά το Ηράκλειο μοιάζει με ένα ελατήριο εγκλωβισμένο που ψάχνει τον τρόπο να ανοίξει, να εκτοξευτεί, να παράξει, να δημιουργήσει. 

Είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσετε τη δύναμη και την ευκαιρία στους πολίτες που θέλουν να παράξουν, που θέλουν να ανοίξουν τα φτερά τους, να δημιουργήσουν, να αισιοδοξούν και να χαμογελούν, σε μια φωτεινή Ελλάδα, μια υπερήφανη Κρήτη κι ένα Ηράκλειο που θα έχει δύναμη».

epirusblog.gr
5 of 5
Αυγενάκης: «Ζητάμε από τους πολίτες να στηρίξουν την αυτοδύναμη, την ισχυρή Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1731717097556929522
Σχόλια
item