Αποχωρεί από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ λόγω Βενιζέλου ο Δημήτρης Λιντζέρης Αποχωρεί από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ λόγω Βενιζέλου ο Δημήτρης Λιντζέρης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αποχωρεί από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ λόγω Βενιζέλου ο Δημήτρης Λιντζέρης

Αποχωρεί από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ λόγω Βενιζέλου ο Δημήτρης Λιντζέρης

Κατά της Φώφης Γεννηματά καταφέρεται ο τέως βουλευτής και τέως Πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης και δηλώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια των επερχόμενων εθνικών εκλογών με το ΚΙΝΑΛ, μετά την απομάκρυση Βενιζέλου.

Στο μήνυμα που ανήρτησε στο facebook γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Λιντζέρης:

«Ο εξοβελισμός του Ευάγγελου Βενιζέλου, επιβεβαιώνει την ανομολόγητη επιδίωξη ενός συστήματος να οδηγήσει τις δυνάμεις της προοδευτικής αλλαγής στην αγκαλιά του κου Τσίπρα.

Η κα Γεννηματά χωρίς το απαιτούμενο πολιτικό βάθος, χωρίς ιστορική συνείδηση και ευθύνη, αντιστρατεύεται την ανάγκη ανασύστασης της Δημοκρατικής Παράταξης. Επιδιώκει τη χειραγώγηση και τον προσωπικό έλεγχο των δυνάμεων του ΚΙΝΑΛ, μετατρέποντάς το σε ένα ιδιότυπο, ιδιωτικό κόμμα.

Δεν ενδιαφέρεται αν αυτές οι μεθοδεύσεις συρρικνώνουν την απήχηση και επιρροή του κινήματός μας. Δεν ενδιαφέρεται αν στερεί από τη χώρα τη δυνατότητα να πάει μπροστά. Μοναδικό της μέλημα είναι να στήσει γέφυρες για σύμπραξή της με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά, αρνούμαι κατηγορηματικά να συμπράξω στα ευτελή αυτά σχέδια.

Η αποχώρησή μου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ στη Β' περιφέρεια Πειραιά είναι πράξη υποχρεωτική και αυτονόητη», αναφέρει.

epirusblog.gr
5 of 5
Αποχωρεί από τα ψηφοδέλτια του ΚΙΝΑΛ λόγω Βενιζέλου ο Δημήτρης Λιντζέρης
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7765403401978178897
Σχόλια
item