Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Μήνας του μέλιτος στην μαγευτική Σαντορίνη! Φωτογραφίες

Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Μήνας του μέλιτος στην μαγευτική Σαντορίνη! Φωτογραφίες
Ο μήνας του μέλιτος ξεκίνησε και επίσημα, με πρώτο προορισμό την Σαντορίνη! Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες του έγγαμου βίου τους και το ζευγάρι έχει ξεκινήσει την κοινή του πορεία στη ζωή, με τις καλύτερες προοπτικές.
Να σου θυμίσουμε πως ο γοητευτικής ηθοποιός και η ξανθιά καλλονή ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου πριν δύο εβδομάδες ακριβώς, στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων. 
Μετά τον παραμυθένιο και άκρως παραδοσιακό γάμο τους, ο Στράτος Τζώρτζογλου επέστρεψε στην Αθήνα για να συνεχίσει τα γυρίσματα για την τηλεοπτική σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» στον ANT1.
Με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το νεόνυμφο ζεύγος ξεκίνησε τον μήνα του μέλιτος από τις Κυκλάδες! 
Δεν χωρά αμφιβολία πως η Σαντορίνη αποτελεί ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά της χώρας μας και ο Στράτος με την Σοφία θέλησαν να ζήσουν τον έρωτά τους εκεί. 
Οι δυο τους απολαμβάνουν τις βουτιές τους τόσο στην πισίνα όσο και στην θάλασσα, κάνουν βόλτες με την μηχανή στην χώρα και δοκιμάζουν εξαιρετικά κρασιά. 
O ηθοποιός θα συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμα τα γυρίσματα και μετά θα φύγουν τόσο για τα αγαπημένα τους μέρη στην Ελλάδα όσο και για την Αμερική! Χθες ο Στράτος βρέθηκε στην Αθήνα και παρακολούθησε την παράσταση «Η μικρή μας πόλη»

Η αγαπημένη ώρα του ζευγαριού είναι φυσικά όταν πέφτει σιγά σιγά ο ήλιος… Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα απολαμβάνουν το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης και ανυπομονούν για όλες τις όμορφες στιγμές που τους επιφυλάσσει το μέλλον.
Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά το tour στα ελληνικά νησιά θα φύγουν για το Λος Άντζελες! Εκεί εκτός από το μήνα του μέλιτος ο Στράτος θα ξεκινήσει και συζητήσεις για τη νέα του ταινία που ετοιμάζει!
epirusblog.gr
5 of 5
Στράτος Τζώρτζογλου - Σοφία Μαριόλα: Μήνας του μέλιτος στην μαγευτική Σαντορίνη! Φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8193764887715674
item