Άρτα: Στύλιος - "Η ταλαιπωρία και η αναμονή δεν έχουν θέση στις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας" Άρτα: Στύλιος - "Η ταλαιπωρία και η αναμονή δεν έχουν θέση στις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στύλιος - "Η ταλαιπωρία και η αναμονή δεν έχουν θέση στις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας"Άρτα: Στύλιος - "Η ταλαιπωρία και η αναμονή δεν έχουν θέση στις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας"
​Τα Κέντρα Υγείας (Κ.Υ) Βουργαρελίου, Καλεντίνης και Άρτας, καθώς και το Κέντρο Φυσικής και Ιατρικής Αποκατάστασης (ΚΕΦΙΑΠ) και την Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Άρτας επισκέφτηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας ο Γιώργος Στύλιος...

​Ο κύριος Στύλιος, συνομίλησε με τους εργαζόμενους των παραπάνω δομών και ανέπτυξε τη στρατηγική και το όραμα της Νέας Δημοκρατίας για το χώρο της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ)  στην Άρτα. 
Αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του στο Κοινοβούλιο για την ενίσχυση των Κ.Υ και του ΚΕΦΙΑΠ με προσωπικό και υλικοτεχνικό εξοπλισμό και ενημερώθηκε εκ νέου για τα ζητήματα που εξακολουθούν αντιμετωπίζουν οι εν λόγω δομές.

Ο κος Στύλιος, υπογράμμισε τη μεγάλη σημασία της πρόληψης στη μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας του πληθυσμού. Τόνισε, ότι το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας παρέχοντας πρόσβαση σε δωρεάν και αξιοπρεπείς υπηρεσίες Υγείας για όλους τους πολίτες.

«Οι Αρτινοί αλλά και όλοι οι πολίτες, θέλουμε την Δημόσια Π.Φ.Υ. που μας αξίζει. Κάθε χρόνο, δαπανούμε υπέρογκα ποσά  για υπηρεσίες που δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες μας. 

Η ταλαιπωρία και η αναμονή δεν έχουν θέση στις υπηρεσίες Υγείας που οραματιζόμαστε για εμάς και τα παιδιά μας. Η Νέα Δημοκρατία, έχει και την πολιτική βούληση και την τεχνογνωσία  για να κάνει πράξη ένα αποτελεσματικό και δίκαιο Εθνικό Σύστημα Υγείας για όλους τους πολίτες», δήλωσε καταλήγοντας ο Υποψήφιος Βουλευτής.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στύλιος - "Η ταλαιπωρία και η αναμονή δεν έχουν θέση στις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας"
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7329436008800678884
Σχόλια
item