Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας του φωτογραφικού συλλόγου ΦωτΟΑρτ Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας του φωτογραφικού συλλόγου ΦωτΟΑρτ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας του φωτογραφικού συλλόγου ΦωτΟΑρτ

Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας του φωτογραφικού συλλόγου ΦωτΟΑρτ
Ο φωτογραφικός σύλλογος ΦωτΟΑρτ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σπουδαστών του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνει την 3η έκθεση του, προκειμένου να γνωρίσει το ευρύ κοινό τη δουλεία των μελών του.
Έχοντας αυτή τη ξεχωριστή συνεργασία με τους φοιτητές, θα μπορέσετε να απολαύσετε τη φωτογραφική άποψη και την αποτύπωση των μουσικών οργάνων της σχολής , μέσα από την οπτική ματιά του κάθε μέλους.
Καταλυτικό ρόλο είχε η καθοδήγηση των καθηγητών, ώστε να αναδειχτούν τα ιστορικά στοιχεία του κάθε οργάνου με σεβασμό αλλά και τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 24/6/2019 στις 8:30μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας «Γιάννης Μόραλης». Την εκδήλωση θα πλαισιώνουν μουσικά σύνολα από σπουδαστές της Σχολής.
Η έκθεση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων και εντάσσεται στις εκδηλώσεις «Ελευθέρια 2019» για την Απελευθέρωσης της Άρτας.
Ή έκθεση θα διαρκέσει μέχρι 6/7/2019.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Έκθεση φωτογραφίας του φωτογραφικού συλλόγου ΦωτΟΑρτ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8424737524550283699
Σχόλια
item