Γιάννενα: Πρώτη δύναμη η ΔΗΣΥ στις εκλογές των δασκάλων Γιάννενα: Πρώτη δύναμη η ΔΗΣΥ στις εκλογές των δασκάλων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πρώτη δύναμη η ΔΗΣΥ στις εκλογές των δασκάλων

Γιάννενα: Πρώτη δύναμη η ΔΗΣΥ στις εκλογές των δασκάλων

Η παράταξη «Δημοκρατική Συνεργασία- Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών» (πρώην ΠΑΣΚΕ) αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις εκλογές για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων, καθώς και στις εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας. Στους νικητές συμπεριλαμβάνεται και η ΔΑΚΕ, που αύξησε τα ποσοστά της και τις έδρες της.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, σε σύνολο 1.114 ψηφισάντων, η ΔHΣY έλαβε 375 ψήφους και καταλαμβάνει τέσσερις έδρες, η ΔAKE 350 ψήφους και επίσης τέσσερις έδρες, η ΕΡΑ 167 ψήφους και δύο έδρες, το ΠΑΜΕ 121 ψήφους και μία έδρα, ενώ οι Συσπειρώσεις έλαβαν 44 ψήφους και δε θα εκπροσωπούνται στο νέο Δ.Σ.

Για τους αντιπροσώπους στη ΔΟΕ, η ΔHΣY έλαβε 380 ψήφους και η ΔAKE 345, εκλέγοντας από τέσσερις αντιπροσώπους. Από τη ΔΗΣΥ εκλέγονται οι Στέφανος Σίντος, Χρήστος Στουγιάννος, Δημήτρης Μπουκομάνης και Κωνσταντίνος Παργανάς, ενώ από τη ΔΑΚΕ οι Φίλιππος Ευαγγέλου Φιλιππος, Βασίλης Λιόντος, Δημήτρης Τσίγγρος και Μαρία Τσουμέλεκα.

  
Δύο αντιπροσώπους εκλέγει η EPA με 163 ψήφους, έναν το ΠΑΜΕ με 117 ψήφους, ενώ δεν εκλέγουν αντιπρόσωπο οι Συσπειρώσεις, που έλαβαν 44 ψήφους.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρώτη δύναμη η ΔΗΣΥ στις εκλογές των δασκάλων
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2692898350153047221
Σχόλια
item