Γιάννενα: Αγώνας δρόμου για τη λειτουργία του Πολυδύναμου



Μπορεί να διάγουμε ημέρες καλοκαιριού, αλλά η κινητικότητα στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» είναι έντονη, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες συντήρησης του κτιρίου του Πολυδύναμου Κέντρου, προκειμένου η νέα δομή Σωματικής Αποτοξίνωσης να μπορέσει να λειτουργήσει στα τέλη Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου.

Περίπου στα μέσα Ιουλίου αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία πρόσληψης του προσωπικού 26 ατόμων, μέσω του ΕΣΠΑ, το οποίο στη συνέχεια θα εκπαιδευτεί κατάλληλα για να αναλάβει καθήκοντα. 

«Είναι ένας στόχος που εξαρχής είχε θέσει η διοίκηση και πλέον τον πετυχαίνουμε», σημείωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Βαγγέλης Καρβούνης.

Παράλληλα, κλινικές και τμήματα του νοσοκομείου πρόκειται να αναβαθμιστούν σε σημαντικό βαθμό, μέσω του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων και τη βοήθεια της περιφέρειας Ηπείρου, αλλά και μέσω της δωρεάς της πρωτοβουλία «Συμπράττουμε για την Υγεία», που θα αναβαθμίσει πλήρως την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Συνολικά, θα γίνει αντικατάσταση του εξοπλισμού στην αποστείρωση, ύψους 900.000 ευρώ περίπου, μέσω του ΠΔΕ, ενώ θα αντικατασταθούν ανελκυστήρες και λοιπός εξοπλισμός. 


Επίσης, μέσω της πρωτοβουλία τους Ιδρύματος Λάτση και της Ένωσης Εφοπλιστών «Συμπράττουμε για την Υγεία» θα αντικατασταθεί πλήρως ο εξοπλισμός της ΜΕΘ, η οποία βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα, με κόστος περί τις 300.000 ευρώ.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Αγώνας δρόμου για τη λειτουργία του Πολυδύναμου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7756162579930725527
item