Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου! Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου!
Την πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιλώντας σε μια σπάνια συνέντευξη.

Ο παρουσιαστής του «The 2night show» παραχώρησε συνέντευξη στο Tv Έθνος και αναφέρθηκε σε όλα.
Αλήθεια, το «The Wall» γιατί δεν συνεχίστηκε; Θεωρείς πως ήταν λά­θος του ΑΝΤΙ, δεδομένου πως το παιχνίδι σημείωνε υψη­λά ποσοστά τηλεθέασης;
Δεν το γνωρίζω αυτό, η αλήθεια είναι ότι τη χρονι­κή στιγμή που παρουσιά­στηκε πήγε πάρα πολύ κα­λά. σε ό,τι αφορά τη δική μου παρουσίαση ένιωθα πολύ καλά με αυτήν, αλ­λά το γιατί δεν συνεχίστη­κε είναι κάτι που δεν με αφορά, δεν είναι δική μου απόφαση, είναι απόφα­ση του καναλιού και είναι πάντοτε σεβαστή. 
Εγώ πάντα προσπαθώ να κά­νω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται, αυτός είναι ο στόχος μου.
Γρηγόρης Αρναούτογλου Νάνσυ Αντωνίου
Έχεις παρουσιάσει σχε­δόν τα πάντα στην ελλη­νική τηλεόραση εκτός από talent show. θα ήθελες να το κάνεις και αυτό;
Δεν λέω ποτέ όχι σε τίποτα από τη στιγμή που θα μου κεντρίσει χα ενδιαφέρον βλέποντας το. Και έχοντας πάντα βέβαια ως κριτή­ριο να μην προσβάλω κάποιον μέ­σα από την παρουσίαση του εκά­στοτε προγράμματος. Οποιοδήπο­τε πρόγραμμα που έχει να κάνει με «ποιοτική» ψυχαγωγία θα μπο­ρούσα να προσπαθήσω να το πα­ρουσιάσω.
Είσαι από τους λίγους παρουσια­στές της λεγόμενης «πρώτης γραμ­μής» που έζησαν και τα χρόνια των παχέων αγελάδων και τα χρόνια της κρίσης. Εντοπίζεις κάτι στο οποίο έγινε καλύτερη η τηλεόραση στο πέ­ρασμα αυτής της δεκαετίας;
Δεν ξέρω τι σημαίνει καλύτερη ή χειρότε­ρη. Έχουν αλλάξει πλέον τόσο πολύ τα δε­δομένα. Έχει αλλάξει η ψυχολογία του κό­σμου, έχουν αλλάξει τα budgets, έχουν αλλάξει πάρα πολλά στην Ελλάδα. Άρα πώς να συγκρίνω δύο διαφορετικές δε­καετίες; Θα ήταν άδικο αυτό. 
Το μόνο πά­ντως που μπορώ να πω είναι ότι ακόμα και στα χρόνια της κρίσης η τηλεόραση κατάφερε να παρουσιάσει πολύ ενδιαφέ­ρουσες εκπομπές και πολύ ποιοτικές, και να κρατήσει συντροφιά σε πάρα πολύ κό­σμο όλα αυτά τα χρόνια που δεν μπορού­σε να βγει έξω από το σπίτι του για οικο­νομικούς λόγους για να διασκεδάσει. Και μόνο γι' αυτό μπορώ να πω ένα πολύ με­γάλο μπράβο.
Όσο για την σύντροφο του ρωτήθηκε αν το γεγονός ότι δουλεύουν μαζί φθείρει την σχέση τους, απάντησε:
«Όταν ανάμεσα σε αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται μαζί υπάρχουν αγάπη, sεβασμός και εκτίμηση τίποτα δεν μπορεί να τους φθείρει».
epirusblog.gr
5 of 5
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αυτή είναι η πιο τρυφερή δήλωση για την σύντροφο του, Νάνσυ Αντωνίου!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5701834448594456530
Σχόλια
item