Άρτα: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο ΣΥΡΙΖΑ....Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη, της πέταξαν ποτήρι με νερό – Άγριος τσακωμός με την υποψήφια δήμαρχο Άρτας!

Άρτα: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο ΣΥΡΙΖΑ....Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη, της πέταξαν ποτήρι με νερό – Άγριος τσακωμός με την υποψήφια δήμαρχο Άρτας!
Μαλλιά-κουβάρια έγιναν την Κυριακή 2 Ιουνίου στον ΣΥΡΙΖΑ Άρτας με την Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια, την υποψήφια δήμαρχο που στήριξε το κυβερνών κόμμα να επιτίθεται εναντίον της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη.

Το βράδυ της Κυριακής, η βουλευτής Άρτας Όλγα Γεροβασίλη επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της υποψήφιας δημάρχου Αρταίων Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια. 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια μόλις είδε την κυρία Γεροβασίλη εξερράγη και άρχισε να φωνάζει: «Δεν με στήριξες, τι θες εδώ;» αποτυπώνοντας το κλίμα που επικρατεί μεταξύ κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα ότι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν εργάστηκε για την εκλογή της υποστηριζόμενης από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιας δημάρχου.
Στο επεισόδιο μεταξύ της Όλγας Γεροβασίλη και της Τζένης Ταπραντζή-Κοίλια ενεπλάκη κατά τις ίδιες πληροφορίες και ο σύζυγος της υποψήφιας δημάρχου, ο οποίος πέταξε αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω σε ένα τραπέζι και πέταξε ένα ποτήρι με νερό προς το μέρος της υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
Παρά τις προσπάθειες να αποκλιμακωθεί η ένταση, η κυρία Ταπραντζή-Κοίλια δεν σταματούσε να κατηγορεί την κυρία Γεροβασίλη ότι μεθόδευσε την επανεκλογή του δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη και δεν προσέφερε στήριξη στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήταν τέτοια η ένταση που προκλήθηκε που η Όλγα Γεροβασίλη αναγκάστηκε να φύγει από τον χώρο και με τη συνδρομή των αντρών της ασφάλειάς της φυγαδεύτηκε στο γραφείο του Βασίλη Τσίρκα, του έτερου βουλευτή που εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Άρτα.
Σκεφτείτε λοιπόν τι έχει να γίνει μετά την 7η Ιουλίου που ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί τεράστια εκλογική ήττα!

 ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ
Το απόλυτο χάος επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς μετά την συντριπτική ήττα τόσο στις ευρωεκλογές, όσο και στις τοπικές, το κλίμα έχει γίνει βαρύ, με τον εμφύλιο στο εσωτερικό του κόμματος παίρνει τεράστιες διαστάσεις.
Έτσι τις τελευταίες ώρες επικρατεί σφαγή για τα ψηφοδέλτια. Τα ονόματα που προτείνουν οι κατά τόπους Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ για τα ψηφοδέλτια στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, αρχίζουν να φτάνουν από σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, με την αρμόδια κομματική επιτροπή να ξεκινάει, πιθανότατα από αύριο, τη σχετική αξιολόγηση.
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας θα είναι σύμφωνα με πληροφορίες η υπουργός εργασίας Έφη Αχτσιόγλου η οποία αναλαμβάνει και εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική περίοδο. 
Η υπουργός θα καταλάβει την μια από τις δυο θέσεις που έχει αποφασίσει ο πρωθυπουργός να δώσει σε κομματικά στελέχη. Την δεύτερη θέση θα την καταλάβει ο γραμματέας του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης.
Η… «σφαγή» που αναμένεται είναι πέρα από κάθε φαντασία: υπολογίζεται ότι από τους σημερινούς 152 βουλευτές, που ανήκουν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δεν θα επανεκλεγούν περί τους 100!
Ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος θα ζητήσει την ψήφο των πολιτών στην Α’ Περιφέρεια της Αθήνας μαζί με πολλούς άλλους όπως ο Νίκος Βούτσης, ο Νίκος Φίλης, η Τασία Χριστοδουλοπούλου και ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.
Ο Αλέξης Χαρίτσης αναμένεται να κατέβει στον Νότιο τομέα όπου θα βρίσκεται και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ενώ ο Γιώργος Κατρούγκαλος αναμένεται να κατέβει στην Μεσσηνία. Στον Νότιο τομέα θα κατέβει και η Θεανώ Φωτίου.
Η αλήθεια είναι ότι στην Β Περιφέρεια αναμένεται να υπάρξει πραγματικός συνωστισμός καθώς εκεί θα πολιτευτούν ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου (Β τομέας), ο πρώην υπουργός μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Ματζουράνης, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης στον (Β τομέα).
Η υποψήφια ευρωβουλευτής, τραγουδίστρια Ραλλία Χριστίδου αναμένεται να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο του Νότιου τομέα ενώ ανοικτό παραμένει και το ενδεχόμενο στα ψηφοδέλτια να βρεθεί και η Κωνσταντίνα Κούνεβα.
Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι μία δύσκολη εξίσωση, καθώς στο ενδεχόμενο της μεγάλης ήττας, θα εκλέξει το πολύ τέσσερις βουλευτές. Με δεδομένο ότι μία θέση ανήκει στον Γιάννη Δραγασάκη, τα περιθώρια του πρωθυπουργού για τις επιλογές προσώπων είναι εξαιρετικά περιορισμένα.
Επιπλέον πονοκέφαλο προκαλούν οι μετακομίσεις κορυφαίων στελεχών από τις περιφέρειες στις οποίες είχαν εκλεγεί το 2015 σε πιο μεγάλες, που θεωρούνται πιο «ασφαλείς» για την επανεκλογή τους.

Πηγή: pentapostagma.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Βγήκαν τα «μαχαίρια» στο ΣΥΡΙΖΑ....Επιτέθηκαν στη Γεροβασίλη, της πέταξαν ποτήρι με νερό – Άγριος τσακωμός με την υποψήφια δήμαρχο Άρτας!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2100191209975111953
item