Άρτα: Στην Άρτα το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης Άρτα: Στην Άρτα το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Στην Άρτα το Σαββατοκύριακο ο ΜητσοτάκηςΆρτα: Στην Άρτα το Σαββατοκύριακο ο ΜητσοτάκηςΣτη σταδιακή κλιµάκωση της προεκλογικής του στρατηγικής, εν όψει των 27 ηµερών που αποµένουν µέχρι τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών, προχωρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, µετά τη χθεσινή επίσκεψη του κ. Τσίπρα στον Πρόεδρο της Δηµοκρατίας για την προκήρυξη των πρόωρων εκλογών της 7ης Ιουλίου...
«Ο ελληνικός λαός µε την ψήφο του στις 26 Μαΐου ανάγκασε τον κ. Τσίπρα να προκηρύξει εθνικές εκλογές. Στις 7 Ιουλίου πάλι µε την ψήφο του θα ολοκληρώσει την πολιτική αλλαγή που τόσο χρειάζεται η χώρα για να έρθουν επιτέλους η ανάπτυξη και η ευηµερία σε όλους τους Ελληνες» ήταν η πρώτη γεµάτη ικανοποίηση επίσηµη αντίδραση της Πειραιώς.
​Σύμφωνα με το ethnos.gr, οι επόµενες εβδοµάδες θεωρούνται στο Μοσχάτο ιδιαιτέρως κρίσιµες, καθώς η διείσδυση του θετικού προγραµµατικού µηνύµατος του κόµµατος, ιδίως στους κόλπους των αναποφάσιστων, υπολογίζεται ότι θα διαµορφώσει σε µεγάλο βαθµό το τελικό εκλογικό αποτέλεσµα. 

Εξ ου και το βάρος της Πειραιώς δίδεται εκ των πραγµάτων στις περιοδείες του κ. Μητσοτάκη, όπου θα επικαιρο ποιούνται συγκεκριµένες πτυχές του κυβερνητικού προγράµµατος του κόµµατος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Ν∆ το Σαββατοκύριακο θα περιοδεύσει σε Ιωάννινα, Πρέβεζα και Αρτα.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Στην Άρτα το Σαββατοκύριακο ο Μητσοτάκης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 5002567742760085383
Σχόλια
item