Γιάννενα: «Πληγές» άφησε πίσω της η καταιγίδα της Τρίτης Γιάννενα: «Πληγές» άφησε πίσω της η καταιγίδα της Τρίτης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Πληγές» άφησε πίσω της η καταιγίδα της Τρίτης

Γιάννενα: «Πληγές» άφησε πίσω της η καταιγίδα της Τρίτης
«Πληγές» άφησε τελικά πίσω της η ξαφνική και αρκετή σε διάρκεια, καταιγίδα, που έπληξε το Λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων, το απόγευμα της Τρίτης.
Συγκεκριμένα στην περιοχή του Σταυρακίου και σε δρόμους που είτε ασφαλτοστρώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα είτε εξελίσσονται εργασίες ασφαλτόστρωσης, χωρίς την παραμικρή υποδομή για την αποχέτευση ομβρίων υδάτων, η κατάσταση ήταν δραματική, όπως τουλάχιστον αποτυπώνουν οι εικόνες της επόμενης ημέρας και οι μαρτυρίες των κατοίκων.
Χώματα, πέτρες και άλλα φερτά υλικά «μεταφέρθηκαν» από τα νερά της βροχής σε μεγάλες αποστάσεις, κατέκλυσαν υπόγεια, αυλές και εισόδους κατοικιών και επιβεβαίωσαν μία διαχρονική παθογένεια των έργων που γίνονται στην Ελλάδα.
Έργα που εξυπηρετούν μία προσωρινή κατάσταση, που με την πρώτη κακοκαιρία δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από αυτά που υποτίθεται ότι επιλύουν.
Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών είναι αυτή που καλείται να δώσει και απαντήσεις και εξηγήσεις για τους λόγους που σε μία περιοχή που σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες για το δίκτυο αποχέτευσης, επιλέχθηκε να «πέσει» άσφαλτος, χωρίς την παραμικρή υποδομή...
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Πληγές» άφησε πίσω της η καταιγίδα της Τρίτης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2289637939925340898
Σχόλια
item