Στη δημοσιότητα θα δοθεί η λίστα μεγαλοοφειλετών της ΑΑΔΕ

Στη δημοσιότητα θα δοθεί η λίστα μεγαλοοφειλετών της ΑΑΔΕ

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων εφαρμόζει το πρόγραμμά της ανεπηρέαστη και ανεξάρτητα από το προεκλογικό κλίμα επισήμανε ο Διοικητής της Γιώργος Πιτσιλής σε συνάντηση που είχε με τους Διευθυντές των υπηρεσιών της.

Στο πλαίσιο αυτό η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει σε: δημοσιοποίηση της λίστας μεγαλοοφειλετών στις 28/6, πληρωμή β’ δόσης πετρελαίου θέρμανσης μέχρι 28/6 και επιστροφές φόρου εισοδήματος ΦΠ μέσω τραπεζών το δεύτερο 10ήμερο Ιουνίου.

Ο Γιώργος Πιτσιλής τόνισε προς τους Διευθυντές τα ακόλουθα: «Κάνουμε τη δουλειά μας, απολύτως ανεπηρέαστοι και ανεξάρτητοι απο το προεκλογικό κλίμα. 

Εφαρμόζουμε απαρέγκλιτα το ελεγκτικό μας προγραμμα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και του λαθρεμπορίου. 

Συνεχίζουμε με την εφαρμογή του προγράμματος των επιστροφών φόρων και την εκπλήρωση των λοιπών υποχρεώσεών μας, οπως άλλωστε οφείλουμε. Εφαρμόζουμε και συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση όλα τα μεταρρυθμιστικά έργα που εχουμε στο επιχειρησιακό μας σχέδιο. 

Είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις προσωπικές μας συμπεριφορές και εμφανίσεις στο δημόσιο χώρο. Είμαστε ανεξάρτητη αρχή και υπηρεσία που υπηρετεί ολους τους πολίτες και όλες τις επιχειρήσεις».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ
epirusblog.gr
5 of 5
Στη δημοσιότητα θα δοθεί η λίστα μεγαλοοφειλετών της ΑΑΔΕ
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 523445044284580004
item