Γιάννενα: Έως 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς Γιάννενα: Έως 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έως 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς

Γιάννενα: Έως 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς

Την παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών παιδιών στους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς του ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ. 

Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε προς τους δικαιούχους γονείς που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση ότι δίνεται παράταση έως και την Τετάρτη 5 Ιουνίου και ώρα 14.00 για την υποβολή αιτήσεων εγγραφών και επανεγγραφών βρεφών και νηπίων για τη σχολική περίοδο 2019-2020 στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ. 

Υπενθυμίζεται ότι κανονικά η προθεσμία έληγε χθες. 

Οι γονείς–κηδεμόνες των βρεφών-νηπίων, για να υποβάλουν αίτηση, θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς τις εργάσιμες ημέρες από τις 9 π.μ. μέχρι τις 2 μ.μ.. 

Ο Βρεφονηπιακός παιδικός σταθμός στα Γιάννενα βρίσκεται στην οδό Τσακάλωφ 10. Τηλ. 2651074776. 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων, θα δημιουργηθούν προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία. 

Μέσα σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών, οι δικαιούχοι δύνανται να υποβάλουν ενστάσεις στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς. 

Οι τελικοί πίνακες επιλογής θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου. •Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα της αίτησης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έως 5 Ιουνίου οι αιτήσεις για τους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8463541248386058672
Σχόλια
item