Γιάννενα: Μετά από 28 χρόνια λειτούργησε το ασανσέρ

Γιάννενα: Μετά από 28 χρόνια λειτούργησε το ασανσέρ

Ευκολότερα προσβάσιμο σε άτομα της τρίτης ηλικίας και άτομα με κινητικά προβλήματα είναι πλέον το κτίριο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Ιωαννιτών.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης ανελκυστήρα στα γραφεία του Πνευματικού Κέντρου, που περιελάμβαναν την πλήρη ανακατασκευή του φρεατίου, την προμήθεια μηχανισμού και καμπίνας, καθώς και τα συστήματα ελέγχου και ασφαλείας.
Από τη δημιουργία του κτιρίου, 28 χρόνια πριν, αν και ήταν υποχρεωτικό, δε λειτούργησε ποτέ ανελκυστήρας, καθιστώντας την πρόσβαση δύσκολη, ενώ το συγκεκριμένο έργο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Κώστα Γκόγκο, αποτελεί ένα ακόμα βήμα για την ολική αναβάθμιση του κτιρίου του ΠΚΔΙ, μετά την ανακαίνιση της αίθουσας και της σκηνής, την ολοκλήρωση του κλιματισμού, τον εσωτερικό χρωματισμό των εγκαταστάσεων.
Οι αλλαγές στις προδιαγραφές ασφαλείας και η νέα τεχνολογία επέβαλαν την εκ του μηδενός ανακατασκευή και προσαρμογή του ανελκυστήρα, η οποία και υλοποιήθηκε, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, μετά τη λήψη της απόφασης από το διοικητικό συμβούλιο.
«Ο ανελκυστήρας του Πνευματικού Κέντρου επικοινωνεί και με τον χώρο καλλιτεχνών και εκδηλώσεωνμ διευκολύνοντας έτσι το προσωπικό και τους συντελεστές εκδηλώσεων. 

Παράλληλα, επιτρέπει σε όλους τους πολίτες την απρόσκοπτη και ασφαλή επικοινωνία τους με τις υπηρεσίες του Πνευματικού Κέντρου» κατέληξε ο κ. Γκόγκος.

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μετά από 28 χρόνια λειτούργησε το ασανσέρ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1560370345383531390
item