Εξαφάνιση 20χρονου Κοσμά: Τι έκανε τον φοιτητή να φύγει από το σπίτι του -Το τηλεφώνημα και ο καβγάς Εξαφάνιση 20χρονου Κοσμά: Τι έκανε τον φοιτητή να φύγει από το σπίτι του -Το τηλεφώνημα και ο καβγάς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εξαφάνιση 20χρονου Κοσμά: Τι έκανε τον φοιτητή να φύγει από το σπίτι του -Το τηλεφώνημα και ο καβγάς

Εξαφάνιση 20χρονου Κοσμά: Τι έκανε τον φοιτητή να φύγει από το σπίτι του -Το τηλεφώνημα και ο καβγάς

Στο πόδι βρισκόταν για περίπου 51 ώρες το νησί της Κρήτης με αφορμή την εξαφάνιση του 20χρονου Κοσμά Κακούρη από το Ηράκλειο, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/06).

Η υπόθεση όπως έγινε νωρίτερα γνωστό είχε αίσιο τέλος, αφού ο 20χρονος φοιτητής εντοπίστηκε ζωντανός στις 05:20 τα ξημερώματα, σε αγροτική περιοχή, κοντά στο χωριό του. Ωστόσο, πολλά παραμένουν τα αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το τι έκανε τον 20χρονο να απομακρυνθεί από το σπίτι του;

Το επικρατέστερο σενάριο για την εξαφάνιση
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, ένα τηλεφώνημα από τον πατέρα του, λίγο πριν την εξαφάνισή του, κι ένας σοβαρός καβγάς, όπως φαίνεται, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να φύγει από το σπίτι του στον «Κάμπο» Καβροχωρίου της Κρήτης το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. 

Μετά τον καυγά, ο Κοσμάς έφυγε από το σπίτι και δεν πήρε τίποτα μαζί του, ούτε καν το κινητό, κάτι που προβλημάτισε πολύ τα κοντινά του πρόσωπα.

«Μπαμπά, μαμά βοήθεια»
Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, στις 5 το πρωί όταν τον εντόπισαν οι πυροσβέστες με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ο 20χρονος φώναζε «μπαμπά, μαμά βοήθεια». Ο φοιτητής φαίνεται να είχε πανικοβληθεί με το δύσβατο σημείο το οποίο βρισκόταν.

Σημειώνεται, ότι εκτός από τις δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθοριστικό παράγοντα έπαιξε και η βοήθεια στις έρευνες από τους κατοίκους που ενίσχυσαν το έργο της αναζήτησης του νεαρού άνδρα, για την εξαφάνιση του οποίου είχε εκδοθεί ανακοίνωση («Missing Alert») και ανακοίνωση εξαφάνισης από το «Χαμόγελο του Παιδιού», κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής.

epirusblog.gr
5 of 5
Εξαφάνιση 20χρονου Κοσμά: Τι έκανε τον φοιτητή να φύγει από το σπίτι του -Το τηλεφώνημα και ο καβγάς
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3141720053069607458
Σχόλια
item