Ήπειρος: Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου....Βράβευση ως το Έργο της Χρονιάς 2018 Ήπειρος: Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου....Βράβευση ως το Έργο της Χρονιάς 2018 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου....Βράβευση ως το Έργο της Χρονιάς 2018


Ήπειρος: Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου....Βράβευση ως το Έργο της Χρονιάς 2018
Μέσα από διαδικτυακή ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από τις 21 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018, οι αναγνώστες του ypodomes.com αποφάσισαν ότι το Έργο της Χρονιάς 2018 είναι η Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου. 

Είναι μόλις η δεύτερη τέτοια μονάδα σε ολόκληρη τη χώρα που πλέον είναι σε λειτουργία αλλά έχει πολλές πρωτιές. 

Είναι η πρώτη φορά που ένα έργο ΣΔΙΤ θα βραβευθεί στην Ελλάδα, πρώτη φορά που βραβεύεται μία Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων, πρώτη φορά αναδεικνυόμενο από τις ψήφους αναγνωστών δείχνοντας την τάση για το μέλλον αυτών των μονάδων. Βραβείο θα κληθούν να πάρουν οι συντελεστές του έργου, δηλαδή:

- Η κατασκευάστρια/διαχειρίστρια του έργου: ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

- Ο Φορέας Υλοποίησης του έργου: Περιφέρεια Ηπείρου

- Το Υπουργείο Οικονομίας/Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ για την οργάνωση, χρηματοδότηση και προώθηση του έργου

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 στο 3ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, όπου θα αναδειχθούν οι σύγχρονες «έξυπνες» τεχνολογίες στις κατασκευές και στα συγκοινωνιακά δίκτυα και τα αποτελέσματα από την εφαρμογή νέων τεχνολογιών σε μεγάλους οργανισμούς και επιχειρήσεις. 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο ΜΕΓΑΡΟ Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα «Banquet»), σε έναν από τους πλέον σύγχρονους και ταυτόχρονα εμβληματικούς συνεδριακούς χώρους της Αθήνας και της Ελλάδας. 

Τα βραβεία θα απονείμει ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα κ. Γεώργιος Μαρκοπουλιώτης.
epirusblog.gr
5 of 5
Ήπειρος: Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου....Βράβευση ως το Έργο της Χρονιάς 2018
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 521483636943317267
Σχόλια
item