14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει 14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει

14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει
Επειδή we only live once, συγκεντρώσαμε τα πιο εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη, που οφείλει κάθε ταξιδιώτης, ο οποίος αναζητάει  νέες εμπειρίες να επισκεφτεί έστω για μία φορά.

Εμπνευστείτε λοιπόν από τις προτάσεις, οργανώστε ένα αξέχαστο ταξίδι σε ένα από αυτά τα τοπία με την απαράμιλλη ομορφιά και τις πολύχρωμες εικόνες και προσθέστε άλλη μία πινεζούλα στο χάρτη με τους προορισμούς σας…


Μάτσου Πίτσου, Περού
14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει - Εικόνα 2
Η αρχαία πόλη των Ίνκας στο Περού, σε υψόμετρο 2.430 μέτρων αποτελεί το σήμα κατατεθέν του Περού.

Το γνωστό σε όλους τους ταξιδιώτες, Μάτσου Πίτσου θεωρείται ένας από τους πιο ενδιαφέροντες – από αρχαιολογικής άποψης- χώρους παγκοσμίως.

Περιβάλλεται από φυσικές πηγές, γεωργικές εκτάσεις, ναούς και παλάτια υψηλής αρχιτεκτονικής.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και  η πόλη Κούσκο, πρωτεύουσα της επικράτειας των Ίνκας, στην οποία μπορείτε να περιπλανηθείτε.

Grand Canyon, Αμερική
14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει - Εικόνα 3
Το Grand Canyon, ένα από τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, είναι ένα απόκρημνο φαράγγι στο οροπέδιο του Κολοράντο στην πολιτεία της Αριζόνα.

Από το 1919 έχει ανακηρυχθεί εθνικό πάρκο και συγκαταλέγεται σε ένα από τα εφτά θαύματα του φυσικού κόσμου.

Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει - Εικόνα 4

Το Κέιπ Τάουν είναι αγαπημένος προορισμός για πολλούς λόγους: το Table Mountain (το Τραπεζοειδές Όρος με τη μοναδική θέα), το Ακρωτήρι της Καλής Ελπίδας – το σημείο όπου ενώνεται ο Ινδικός με τον Ατλαντικό ωκεανό, το νησί Robben, γνωστό ως το Alcatraz της Νοτίου Αφρικής, τους αμέτρητους αμπελώνες και την υπέροχη τοπική κουζίνα.

Ένα από τα ατού της “Μητέρας Πόλης”, όπως την αποκαλούν οι ντόπιοι… η παραλία με τους πιγκουίνους, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να παίξετε μαζί τους.

Taj Mahal, Ινδία
14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει - Εικόνα 5
Πολλά έχουν γραφτεί για αυτό το διαμάντι της Ινδίας, το λευκό μαυσωλείο  το οποίο βρίσκεται κοντά στην πόλη Άγκρα, στο βόρειο μέρος της χώρας.

Ένα όμως είναι σίγουρο, ότι η ιστορία του Ταζ Μαχάλ είναι τόσο ρομαντική, καθώς υμνεί με κάθε τρόπο την αιώνια αγάπη.

Ο Αυτοκράτορας της Ινδίας, Σάχης Τζάχαν, ύστερα από το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, ζήτησε την ανέγερση αυτού του μεγαλοπρεπούς μνημείου προς τιμήν της. Εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να θαυμάσουν από κοντά το αρχιτεκτονικό του μεγαλείο.

Niagara Falls, Καναδάς
14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει - Εικόνα 6
Ένα από τα θαύματα της φύσης είναι και οι καταρράκτες του Νιαγάρα, οι οποίοι δημιουργήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια, λόγω της υποχώρησης των παγετώνων.

Τουρίστες  από όλον τον κόσμο συρρέουν καθημερινά, προκειμένου να απολαύσουν από κοντά αυτό το μοναδικό θέαμα, σε συνδυασμό με τον υπέροχο ήχο των νερών και το ουράνιο τόξο, που εμφανίζεται σχεδόν κάθε μέρα.
epirusblog.gr
5 of 5
14+1 εντυπωσιακά μέρη που πρέπει να επισκεφτείς, έστω για μία φορά στη ζωή σου, ο κόσμος να χαλάσει
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 5546767967166975693
Σχόλια
item