Κατερίνα Στικούδη: Ο έγγαμος βίος, το «YFSF» και ο ρόλος της ομορφιάς στη ζωή της!

Κατερίνα Στικούδη: Ο έγγαμος βίος, το «YFSF» και ο ρόλος της ομορφιάς στη ζωή της!
Από πολλούς θεωρείται ως η «αποκάλυψη» του φετινού show μεταμφιέσεων του Ant1, όμως εκείνη δεν σταματά να δουλεύει σκληρά και να δίνει καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό. 
Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη που κατά καιρού την έχουμε δει σε ρόλο μοντέλου, παρουσιάστριας ενώ τα τελευταία χρόνια την έχει κερδίσει αυτός της τραγουδίστριας. Η ίδια λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του «YFSF» δίνει συνέντευξη στο περιοδικό «Enjoy» και μιλά για όλα.
Κατερίνα, είσαι η αποκάλυψη του φετινού «YFSF». Από την Δήμητρα Γαλάνη μέχρι Κοντσίτα δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω. Ως μι απολύ όμορφη γυναίκα δεν φοβήθηκες ότι με αυτές τις μεταμφιέσεις θα τσαλακώσεις την εικόνα σου;
Επειδή έβλεπα φανατικά το «YFSF» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ήξερα τη «φιλοσοφία» του παιχνιδιού και ήμουν έτοιμη για όλα… Είναι αυτό που λέμε «χωρίς φόβο αλλά με πάθος».
Σε πήρε κάποιος τραγουδιστής ή τραγουδίστρια να σε συγχαρεί για τον τρόπο που τον\την απέδωσες;
Ναι, αρκετοί συνάδελφοι μου στέλνουν μηνύματα και έχω χαρεί πολύ γι’ αυτό! Αλλά δεν θα τους «προδώσω».
Η ομορφιά σου τελικά σε έχει βοηθήσει στην καριέρα σου ή ήταν τροχοπέδη για εσένα, καθώς θα έπρεπε να αποδείξεις διπλά σε κάποιους ότι είσαι ταλαντούχα; Δηλαδή έγινε διαβατήριο για τον χώρο του θεάματος ή απαιτήθηκε μεγαλύτερος κόπος;
Για εμένα δεν υπάρχει άσχημος άνθρωπος αλλά απεριποίητος. Αυτή είναι  ξεκάθαρα η άποψή μου. Σίγουρα βρισκόμαστε στην εποχή της εικόνας και αυτό έχει διάφορες παραμέτρους. Ειδικά, στην pop urban μουσική παίζει ρόλο η εικόνα. Αλλά, πίστεψέ με, για να κάνεις καριέρα με βάση τον χρόνο δεν αρκεί μόνο αυτό.
Κατερίνα, πώς είναι ο έγγαμος βίος; Πόσο σε έχει χαλαρώσει και σε έχει ηρεμήσει; Τελικά μια ισορροπημένη προσωπική ζωή σου δίνει δύναμη και εφόδια στην επαγγελματική καριέρα;
Ο γάμος, πίστεψέ με, δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μου γιατί είχα μια πολύ ωραία σχέση με τον άνδρα μου εδώ και μια δεκαετία.
Τι αγαπάς στον άνδρα σου και νιώθεις τυχερή και ευγνώμων που τον γνώρισες;
Αν αρχίσω να σου απαντάω σε αυτή την ερώτηση, δεν νομίζω ότι θα τελειώσουμε αυτή την συνέντευξη (γέλια). Δεν είναι ένα ή δύο πράγματα, είναι μια λίστα πραγμάτων. 
Αυτό όμως που αγαπώ πραγματικά είναι η τρομερή του καλοσύνη, πόσο απλός και ευγενικός άνθρωπος είναι. 
Τι άλλο να σου πω; Ότι λατρεύω πόσο με αγαπάει, πόσο με νοιάζεται, με φροντίζει, με προστατεύει; Είναι το στήριγμά μου. Είναι ο άνθρωπός μου. Εκείνος για εμένα και εγώ γι’αυτόν. Αυτή δεν είναι η αγάπη;
Πως ξοδεύεις τον ελεύθερο χρόνο σου; Βόλτες, σινεμά, διάβασμα, μαγειρική; Τι σε ηρεμεί;
Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Ήταν μια πολύ απαιτητική χρονιά για εμένα. Αλλά να σου εξομολογηθώ και κάτι; Είμαι σπιτόγατος. 
Μου αρέσει με τον άνδρα μου να μαγειρεύουμε και να καλούμε φίλους στο σπίτι, για να συζητήσουμε και να φάμε. Μας αρέσει να φιλοξενούμε φίλους. Και, σημειωτέον, ο σύζυγός μου μαγειρεύει πολύ ωραία. Είμαι πολύ τυχερή.
epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Στικούδη: Ο έγγαμος βίος, το «YFSF» και ο ρόλος της ομορφιάς στη ζωή της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7888906197690915824
item