Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απογευματινή βόλτα που την «μάγεψε» [video] Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απογευματινή βόλτα που την «μάγεψε» [video] | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απογευματινή βόλτα που την «μάγεψε» [video]

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απογευματινή βόλτα που την «μάγεψε» [video]
Μία από τις αγαπημένες συνήθειες του καλοκαιριού είναι να κάθεσαι στην παραλία μέχρι την δύση του ηλίου και να χαζεύεις τα υπέροχα χρώματα που έχουν η θάλασσα και ο ουρανός κατά τη διάρκεια του ηλιοβασιλέματος. 
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός, ότι αυτή την περίοδο βλέπουμε χιλιάδες φωτογραφίες στο timeline του Instagram μας, γεγονός που μας ταξιδεύει στα όμορφα νησιά της χώρας μας ακόμα και αν βρισκόμαστε στην πόλη.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που λατρεύουν το καλοκαίρι, αφού ο ήλιος και η θάλασσα την ηρεμούν και την γαληνεύουν. 
Μπορεί η αδερφή της να μένει μόνιμα με την οικογένειά της στη Μύκονο, όμως η κριτής του GNTM δεν μπορεί να την επισκέπτεται όσο συχνά θα ήθελε, αφού έχει ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα. 
Αυτή την περίοδο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στα γυρίσματα του παιχνιδιού, όμως στον ελεύθερο χρόνο της κάνει πράγματα που την χαροποιούν.
Το απόγευμα της Πέμπτης, για παράδειγμα, εκμεταλλεύτηκε το κενό και πήγε μια βόλτα στη θάλασσα. 
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαγεμένη φυσικά από την εντυπωσιακή θέα που αντίκρισε.
Δες το βίντεο:
Η θάλασσα είναι το καταφύγιο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου!
epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απογευματινή βόλτα που την «μάγεψε» [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8157558198429950305
Σχόλια
item