Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ερωτική απόδραση για δύο στην Ελούντα! [video]

Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ερωτική απόδραση για δύο στην Ελούντα! [video]
Αν παρακολουθείς την gossip επικαιρότητα ή απλά ακολουθείς την Μαρία Ηλιάκη στο Instagram θα ξέρεις πώς βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, καθώς τον τελευταίο χρόνο είναι full in love. 
Η παρουσιάστρια έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στέλιου Μανουσάκη, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον ξενοδοχειακό κλάδο στην Κρήτη, ενώ εργάζεται και ως γυναικολόγος στη Ζυρίχη.
Μπορεί οι δυο τους να περνούν αρκετό διάστημα χωριστά, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του γοητευτικού 35χρονου στην Ελβετία, ωστόσο, τις άγιες μέρες του Πάσχα το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να μην τις περάσει μαζί. 
Για τις πασχαλινές διακοπές τους, λοιπόν, φιλοξενήθηκαν και πάλι στο πατρικό σπίτι του Στέλιου στην Κρήτη, κάτι που σημαίνει ότι οι οικογενειακοί δεσμοί ενισχύονται ακόμη περισσότερο και μια ενδεχόμενη επισημοποίηση αυτής της σχέσης μοιάζει με φυσική συνέχεια.
Την Τρίτη του Πάσχα, ωστόσο, πήραν τις βαλίτσες τους και έκαναν μια νέα απόδραση, στην Κρήτη όμως και αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν από τα Χανιά στην Ελούντα, προκειμένου να περάσουν και μόνοι τους κάποιες ημέρες ξεγνοιασιάς και χαλάρωσης. 
Ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, η κοκκινομάλλα πια Μαρία ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλου για το που βρίσκονται, δημοσιεύοντας κάποια τα παρακάτω βίντεο στα stories της.
Ο Στέλιος και η Μαρία είναι πολύ ερωτευμένοι και ονειρεύονται ήδη το κοινό μέλλον τους. 

Επειδή, όμως, χρειάζεται πρώτα να διευθετηθούν κάποια πρακτικά ζητήματα και να αποφασίσουν σε ποια χώρα θέλουν τελικά να φτιάξουν το σπιτικό τους, προχωρούν και οι δύο αργά. 

Από την στιγμή όμως που υπάρχουν αγάπη και αλληλοκατανόηση, όλα τα υπόλοιπα φαντάζουν απλώς λεπτομέρειες.
epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Ερωτική απόδραση για δύο στην Ελούντα! [video]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8248252898237247355
item