Γιάννενα: Έρχεται Το Tennis Weekend Show Από Το Topspin Epirus Tennis Center... Γιάννενα: Έρχεται Το Tennis Weekend Show Από Το Topspin Epirus Tennis Center... | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έρχεται Το Tennis Weekend Show Από Το Topspin Epirus Tennis Center...

Γιάννενα: Έρχεται Το Tennis Weekend Show Από Το Topspin Epirus Tennis Center...

Στις 4 και 5 Μαΐου - Με δωρεάν συμμετοχή γνωριμίας με το τένις 

Ένα διήμερο γεμάτο τένις επιφυλάσσει για όλους τους φίλους τους αθλήματος στα Γιάννενα το Topspin Epirus Tennis Center. 


Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση για την προβολή και προώθηση του αγαπημένου μας αθλήματος, ενώ όσοι συμμετέχουν θα έχουν τη δυνατότητα εντελώς δωρεάν να γνωρίσουν το άθλημα του τένις στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Topspin Epirus Tennis Center στο Κάτω Νεοχωρόπουλο.

Το Σάββατο 4 Μαΐου από τις 11 το πρωί στην Kεντρική Πλατεία Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση street tennis για όλους τους μικρούς μας φίλους, ενώ το απόγευμα από τις 5 έως τις 8 μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να γνωρίσουν το άθλημα συμμετέχοντας σε μια ειδική προπόνηση fit tennis και στα τρία γήπεδα του Topspin.


Την Κυριακή το πρωί στις 11 η εκδήλωση του Street Tennis θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Μαβίλη, ενώ το απόγευμα από τις 5 έως τις 8 θα επαναληφθεί το Fit Tennis, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν όλοι, είτε για πρώτη φορά, είτε όσοι και όσες έχουν συμμετάσχει και την προηγούμενη ημέρα.


Η συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους!
Χορηγοί στις εκδηλώσεις είναι τα ταπητοκαθαριστήρια ΔΟΥΒΑΝΑΣ, τα Αρτοποιήματα ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ  και το καφέ Μπαρ «Το Δώδεκα», ενώ χορηγός επικοινωνίας είναι ο Super FM 104.3


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έρχεται Το Tennis Weekend Show Από Το Topspin Epirus Tennis Center...
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6073086378225080085
Σχόλια
item