Γιάννενα: Μια Διεθνής Συνάντηση Supercars Στα Ιωάννινα!

Γιάννενα: Μια Διεθνής Συνάντηση Supercars Στα Ιωάννινα!

Μια διεθνής συνάντηση Supercars στα Γιάννενα!

Με προορισμό το ταξίδι, το SpeedSector πατάει γκάζι για την Ήπειρο.


Στην καρδιά της Ηπείρου, στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων ταξιδεύει στις 10-12 Μαΐου το Speedsector.com, για ένα event που διοργανώνεται από κοινού με τη λέσχη Premium Rally από τη Βουλγαρία. 

Ενδιαφέρουσες οδηγικά διαδρομές, υπέροχες εικόνες από τοπία ανείπωτης φυσικής ομορφιάς, φιλοξενία υψηλού επιπέδου και ιδιαίτερες γευστικές απολαύσεις είναι τα συστατικά άλλης μιας εμπειρίας SpeedSector.

Πάνω από 50 supercars θα βρεθούν στην πόλη των Θρύλων και των Παραδόσεων, στα μαγικά Ιωάννινα, για υπέροχη εμπειρία, που θα προβάλλει διεθνώς την πόλη των Ιωαννίνων.

Το πρόγραμμα προβλέπει αναχώρηση από την Αθήνα την Παρασκευή και διανυκτέρευση στο πολυτελές 5άστερο Hotel Du Lac Congress Center & Spa. Το Σάββατο το πρωί, ήχοι υψηλόστοφων ατμοσφαιρικών V8 και μανιασμένων τούρμπο θα αντιλαλούν στα βουνά, καθώς η παρέα θα ανηφορίζει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες για οδήγηση διαδρομές στην Ελλάδα, προς το Πάπιγκο.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ένα #Supercars_Meeting δίπλα στη λίμνη θα δώσει στους λάτρεις του ξεχωριστού τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά και να φωτογραφίσουν τα αυτοκίνητα.

Την Κυριακή, σαν βότσαλο στη λίμνη, ο ήχος των πανίσχυρων supercars θα ταράξει τα νερά καθώς το κομβόι των υπέροχων μηχανών θα κάνει το γύρο της Παμβωτίδας, πριν καταλήξει στο εστιατόριο Φρόντζου Πολιτεία.

Το Supercars Meeting πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αυτοκινήτου (ΕΛ.ΕΤ.Α.), η οποία με την πολύχρονη εμπειρία των μελών της συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση και προβολή θεμάτων που αφορούν το αυτοκίνητο.
























epirus-tv-news.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Μια Διεθνής Συνάντηση Supercars Στα Ιωάννινα!
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4278721483465038015
item