Σάσα Σταμάτη: Με σούπερ μίνι φόρεμα στην Γλυφάδα! Τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια [pics]

Σάσα Σταμάτη: Με σούπερ μίνι φόρεμα στην Γλυφάδα! Τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια [pics] | tlife.gr
Η Σάσα Σταμάτη απέχει τους τελευταίους μήνες από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ύστερα από το πρόωρο τέλος της ψυχαγωγικής εκπομπής της.
Ωστόσο η γνωστή δημοσιογράφος συνεχίζει να βρίσκεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ αλλά και να κάνει πολιτικές συνεντεύξεις για την εφημερίδα Παραπολιτικά, όπου εργάζεται τα τελευταία χρόνια. 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, η Σάσα περιμένει να μάθει ποιο θα είναι το νέο της τηλεοπτικό βήμα.
Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει διάφορες προτάσεις στο τραπέζι, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί κάτι επίσημα. 
Ανάμεσα στις προτάσεις είναι τόσο η παρουσίαση του τρίτου κύκλου του My Style Rocks, όσο και η παρουσίαση μιας καλοκαιρινής εκπομπής. 
Σύμφωνα με το περιβάλλον της δημοσιογράφου, η ίδια ελπίζει το καλύτερο για εκείνη και φυσικά αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητά της.
Πριν λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE «τσάκωσε» την Σάσα σε μία από τις καθημερινές της βόλτες στην Γλυφάδα! 
Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κατεβαίνει αρκετά συχνά στα νότια προάστια για επαγγελματικούς λόγους, ενώ πολλές φορές συνδυάζει τη δουλειά με μια γρήγορη επίσκεψη στην αγορά. 
Αυτή τη φορά δεν πέρασε απαρατήρητη, φορώντας ένα σούπερ μίνι και καλοκαιρινό φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε τα δίμετρα πόδια της, συνδυάζοντας το με αρβύλες.
Σάσα Σταμάτη: Με σούπερ μίνι φόρεμα στην Γλυφάδα! Τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια [pics]
Πριν λίγες μέρες, η Σάσα βρέθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και γι’ ακόμη μια φορά ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη. Μπορεί, τόσο η δημοσιογράφος όσο και ο επιχειρηματίας, να μην έχουν μιλήσει ποτέ δημόσια για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους, όμως, όπως όλα δείχνουν, συνδέονται από μία ιδιαίτερη σχέση και απολαμβάνουν στο έπακρο να περνούν παραγωγικό χρόνο μαζί. Ωστόσο, η χιλιομετρική απόσταση που βρίσκεται ανάμεσά τους – μιας και ο Παύλος Βαρδινογιάννης μένει μόνιμα στις ΗΠΑ – αποτελεί ένα “αγκάθι” στη σχέση τους…
epirusblog.gr
5 of 5
Σάσα Σταμάτη: Με σούπερ μίνι φόρεμα στην Γλυφάδα! Τα νέα της τηλεοπτικά σχέδια [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7739163499048902101
item