Τάνια Τρύπη – Κωνσταντίνος Καζάκος : Αγκαλιασμένοι στην παρουσίαση της σειράς που θα συμπρωταγωνιστήσουν! [pics]

Τάνια Τρύπη – Κωνσταντίνος Καζάκος : Αγκαλιασμένοι στην παρουσίαση της σειράς που θα συμπρωταγωνιστήσουν! [pics]
Σε μια συμβολική ιστορικά περίοδο, λίγες εβδομάδες πριν την επέτειο των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στις 19 Μαΐου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας, κινηματογραφικών προδιαγραφών, σειράς του OPEN, «Το Κόκκινο Ποτάμι».
Βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη, η νέα δραματική σειρά Το Κόκκινο Ποτάμι, σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη, ξετυλίγει το χρονικό της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Nεότουρκους, μέσα από μια συγκλονιστική ερωτική ιστορία.
«Λαός που δεν γνωρίζει την ιστορία του δεν έχει μέλλον. Κι εμείς δεν γνωρίζουμε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο που σημάδεψε τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουμε τα δεινά που υπέστη ο Ποντιακός Ελληνισμός. 
Ξεκινώντας μια έρευνα για αυτή την ιστορική περίοδο, βρέθηκε στα χέρια μου το βιβλίο του Χάρη Τσιρκινίδη, γνωριστήκαμε και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου του. 
Το OPEN μας άνοιξε αμέσως την αγκαλιά του και έγινε σύμμαχος σε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια», λέει ο σκηνοθέτης της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι» , Μανούσος Μανουσάκης.
Στο «Κόκκινο Ποτάμι» πρωταγωνιστούν οι: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάκης Βαμβακίδης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάνια Τρύπη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σωτήρης Χατζάκης, Χαρά-Μάτια Γιαννάτου, Αργύρης Πανταζάρας, Θοδωρής Φρατζέσκος, Γιώργος Ταμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Κώστας Ξυκομηνός, Νικόλας Παπαγιάννης, Σωτήρης Τσακομίδης κ.α.
Η σειρά θα προβληθεί στο Open Tv το φθινόπωρο του 2019, ωστόσο, τα γυρίσματα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες και μέχρι το τέλος του 2019 θα ταξιδέψουν το καστ της παραγωγής σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας, σε Γαλλία και Ρωσία. 
Το μεσημέρι της Κυριακής, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της νέας τηλεοπτικής υπερπαραγωγής, που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 
Η εκδήλωση είχε κεντρικό παρουσιαστή τον δημοσιογράφο του Open Πέτρο Κουσουλό, ενώ το παρών έδωσαν διευθυντικά στελέχη του σταθμού, οι συντελεστές της σειράς, παρουσιαστές του καναλιού και δημοσιογράφοι.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε την Τάνια Τρύπη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο, οι οποίοι δώδεκα χρόνια μετά τον χωρισμό τους έρχονται ξανά κοντά για χάρη της τέχνης. 
Το πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Τζένη, κρατά δύο από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στην πολυαναμενόμενη σειρά και σίγουρα όλοι ανυπομονούμε να τους δούμε στη μικρή οθόνη. 
Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι πόζαραν αγκαλιασμένοι, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πώς η σχέση τους παραμένει άριστη.
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
epirusblog.gr
5 of 5
Τάνια Τρύπη – Κωνσταντίνος Καζάκος : Αγκαλιασμένοι στην παρουσίαση της σειράς που θα συμπρωταγωνιστήσουν! [pics]
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 272881824490987599
item