Μαρία Κορινθίου: Το σχόλιο στο instagram που την σύγχυσε! Πήγε στη Δίωξη! Μαρία Κορινθίου: Το σχόλιο στο instagram που την σύγχυσε! Πήγε στη Δίωξη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Κορινθίου: Το σχόλιο στο instagram που την σύγχυσε! Πήγε στη Δίωξη!

Μαρία Κορινθίου: Το σχόλιο στο instagram που την σύγχυσε! Πήγε στη Δίωξη!
Η Μαρία Κορινθίου αποκάλυψε ένα σχόλιο που δέχθηκε στο instagram και την σύγχυσε, ενώ έκανε γνωστό πως πολλές φορές έχει καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για το συγκεκριμένο θέμα.
Αποσπάσματα από τα όσα είπε στο People, η οποία πλέον έχει νέο λουκ!
Έχει γίνει ποτέ αφορμή το Instagram για να τσακωθείτε με τον Γιάννη;
Όχι, ούτε καν! Έχει τύχει, όμως, να συγχυστώ πολύ εξαιτίας του Instagram. Πρόσφατα ανέβασα δύο φωτογραφίες από την καμπάνια με τα ρούχα μου (σ.σ. Maria Korinthiou Collection). 
Ειδικά στη μία, όπου φοράω μια μπλούζα και φαίνεται το εσώρουχο, έγραψε μια χρήστης «Πάλι τα πέταξες όλα έξω;». 
Δέχτηκα αρκετά προσβλητικά και υβριστικά σχόλια. Δεν είμαι άνθρωπος που θέλει να του χαϊδεύουν τα αυτιά, αλλά απαιτώ σεβασμό ακόμα στα social media. 
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να βρίζει χυδαία και να μη σέβεται. Πλέον, αντί να συγχύζομαι, προτιμώ να μπλοκάρω τέτοιου είδους λογαριασμούς.
Έχεις καταφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;
Αρκετές φορές, για περιστατικά όπου αισθάνομαι ότι ίσως υπάρχει κίνδυνος ακόμα και για τη σωματική μου ακεραιότητα. 
Πριν από έξι μήνες με παρενόχλησαν έξω από το σπίτι μου και μετά κάποιος μού έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram ισχυριζόμενος ότι γνωρίζει ποιος ήταν ο δράστης. 
Λογικό ήταν να αποταθώ αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν όλοι είναι πως αυτή η Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας μπορεί πολύ εύκολα να μάθει ποιος ή ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από έναν ανώνυμο λογαριασμό.
Ο άνθρωπος που σε παρενόχλησε βρέθηκε από την αστυνομία;
Όχι ακόμα. Ύστερα από αυτό το περιστατικό, φοβόμουν αρχικά να κυκλοφορήσω μόνη. Βέβαια, πήραμε μέτρα ασφαλείας. Βάλαμε περισσότερες κάμερες στο σπίτι, αλλά και εξελιγμένο συναγερμό ώστε να αισθανόμαστε περισσότερο ασφαλείς.


epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Κορινθίου: Το σχόλιο στο instagram που την σύγχυσε! Πήγε στη Δίωξη!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6301636929278263764
Σχόλια
item