Πρέβεζα: H British Airways «προσγειώνεται» στην Πρέβεζα

Πρέβεζα: H British Airways «προσγειώνεται» στην Πρέβεζα
Συνάντηση με τον κ. Αντώνη Παπίδα, Marketing Executive  της BRITISH AIRWAYS   θα έχουν μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο  25-26 Μαίου, ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε Λούρου και Πρόεδρος  της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Πρέβεζας κ. Χαράλαμπος Κακιούζης καθώς και  ο αρμόδιος υπάλληλος  του Γραφείου Τουρισμού Γιώργος Αλισανδράτος.

Ο κ. Παπίδας θα επισκεφθεί την Πρέβεζα με αφορμή την πρώτη πτήση της BRITISH AIRWAYS  στο Ακτιο.

Η συνάντηση αυτή του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Πρέβεζας συγκαταλέγεται στην επικείμενη συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας με την BRITISH AIRWAYS αλλά και τις δράσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα αφού προηγήθηκε σχετική έρευνα αγοράς και οι απαραίτητες επαφές. 

Οι δράσεις αυτές είναι οι ακόλουθες:

1. Η συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας στην Εκθεση “PHILOXENIA 2019”   8-10 Νοεμβρίου 2019, στην Θεσσαλονίκη,στο πλαίσιο του έργου  “Δικτύωση και Προβολή του Τουρισμού της Περιφέρειας Ηπείρου”

2. Η άμεση λειτουργία της κατάλληλα διαμορφωμένης  πρώην αίθουσας του Δημοτικού Συμβουλίου Λούρου, με τον χαρακτηριστικό τίτλο ¨”Πρέβεζα χθες, ήμερα, αύριο” με το σκεπτικό ότι ο Δήμος Πρέβεζας μεριμνά, ως οφείλει,για την παράδοση της πολιτιστικής,φυσικής και θρησκευτικής κληρονομιάς, ειδικά στους νέους σε ηλικία ανθρώπους. Ο Δήμος Πρέβεζας,θα μεταδώσει την γνώση για τα όσα παρέλαβε, όσα διατηρεί και όσα θα  παραδώσει.(Γι αυτό και ο σχετικός τίτλος). Ο Φορέας Διαχείρισης Αμβρακικού θα παρουσιάζει μετά από προγραμματισμένες συναντήσεις με σχολεία του Δήμου όλες τις πτυχές του Αμβρακικού.(χλωρίδα,πανίδα,δελφίνια,χελώνες, αργυροπελεκάνους κλπ.). Συνεργασία θα υπάρχει και με άλλους  φορείς.(Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση Πρέβεζας,Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης, Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, Ορειβατικό Σύλλογο Πρέβεζας, Γεωπόνους κλπ.) 

3. Η συνεργασία με τον σύλλογο για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας,”ΑΡΧΕΛΩΝ” στο πλαίσιο του  Προγράμματος του Αμβρακικού Κόλπου κατά το  χρονικό διάστημα από 13 Ιουνίου έως 28 Ιουλίου.Στο πλαίσιο του Προγράμματος θα λειτουργήσει Ενημερωτικός Σταθμός έμπροσθεν του κτιρίου του Λιμενικού Ταμείου για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού.

4.  Εκδοση φυλλαδίου για τον εναλλακτικό τουρισμό\

5. Προβολή  των Ιαματικών Λουτρών Πρέβεζας στο   βιβλίο με τίτλο: “ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ”

6. Επαφή για εκδήλωση σε φημισμένο εστιατόριο που διατηρεί ομογενής σεφ στο Λονδίνο,με στόχο την  παρουσίαση της Πρέβεζας, μέσω της γαστρονομίας της, στην Βρετανική  Ενωση Τουριστικών Πρακτόρων, με αφορμή την έναρξη των πτήσεων  Λονδίνο-Ακτιο-Λονδίνο. 

7. Διαφημιστική προβολή  σε χώρο του ανακαινισμένου αερολιμένα της Πρέβεζας στο ΑΚΤΙΟ.  

8. Διαφημιστική προβολή  στο περιοδικό της FRAPORT με τόν τίτλο GREC14N  Κέρκυρα -Κεφαλονιά – Ζάκυνθο – Ακτιο, που κυκλοφορεί στα συγκεκριμένα αεροδρόμια.

9. Εκδήλωση προβολής της Αρχαίας Νικόπολης στο  ξενοδοχείο ΝΙΚΟΠΟΛΙΣ  5 αστέρων που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.  

10. Βελτίωση της προσβασιμότητας της τουριστικής ιστοσελίδας  του Δήμου Πρέβεζας www.discoverpreveza.gr.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: H British Airways «προσγειώνεται» στην Πρέβεζα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2776117356691030295
item