Το μυστήριο της υπόγειας βάσης της Dulce στο Ν.Μεξικό (βίντεο) Το μυστήριο της υπόγειας βάσης της Dulce στο Ν.Μεξικό (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Το μυστήριο της υπόγειας βάσης της Dulce στο Ν.Μεξικό (βίντεο)

Το μυστήριο της υπόγειας βάσης της Dulce στο Ν.Μεξικό (βίντεο)

Στην πολιτεία του Νέου Μεξικού, βρίσκεται η μικρή κωμόπολη Dulce με πληθυσμό περίπου 3.000 κατοίκους. 

Tο όνομα αυτής της μικρής πόλης έχει συνδεθεί με κάθε λογής φήμες σχετικά με υπόγειες εγκαταστάσεις, εμφανίσεις UFO, και άλλα περίεργα συμβάντα στην περιοχή της Archuleta Mesa, που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα βορειότερα από την Dulce, μέσα στα όρια της αυτόνομης περιοχής των ινδιάνων Jicarilla Apache.


Κάτω από την κωμόπολη και σε μεγάλο βάθος, σύμφωνα με τις φήμες, κρύβεται ένα σκοτεινό μυστικό: το πολυεπίπεδο υπόγειο σύμπλεγμα της Βάσης της Dulce.


Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει για την υπόγεια βάση, λένε ότι υπάρχουν 7 επίπεδα κάτω από το έδαφος όπου έχουν πραγματοποιηθεί βιο-γενετικά πειράματα με την συμμετοχή τόσο των ανθρώπων όσο και των εξωγήινων. 


Ορισμένοι, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι βρέθηκαν εκεί, διατείνονται οτι είδαν δεξαμενές γεμάτες υγρό με επιπλέοντα ανθρώπινα και ζωικά μέλη.

Το Επίπεδο Έξι της υπόγειας βάσης αναφέρεται ως «Αίθουσα του Εφιάλτη» («Nightmare Hall»), όπου σύμφωνα με ισχυρισμούς υπήρχαν κλουβιά με αλλόκοτα υβριδικά όντα που ήταν το αποτέλεσμα γενετικών πειραματισμών.epirusblog.gr
5 of 5
Το μυστήριο της υπόγειας βάσης της Dulce στο Ν.Μεξικό (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 5831584848696739411
Σχόλια
item