Γιάννενα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Σήμερα η εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ Γιάννενα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Σήμερα η εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Σήμερα η εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ

Γιάννενα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Σήμερα η εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ
Σε πιο… χαλαρούς τόνους, λόγω του υποβιβασμού της ομάδας στη Σούπερ Λιγκ 2, έγινε χθες γνωστή η είδηση πως η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έλαβε και τυπικά τη άδεια UEFA, από την ΕΠΟ, για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα. 
Ο φάκελος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ όπως και τις προηγούμενες τέσσερις χρονιές ήταν πλήρης από κάθε άποψη, κάτι που επιβεβαιώνει τη θέση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και του Γ. Χριστοβασίλη, ότι το πλάνο βιωσιμότητας, υλοποιείται στο απόλυτο.
Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι και οι ρυθμίσεις των οφειλών εξυπηρετούνται και διασφαλισμένα έσοδα υπάρχουν για την επόμενη σεζόν (εγγυημένο το τηλεοπτικό συμβόλαιο) αλλά και δεν υπάρχουν νέες οφειλές.
Από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκα, μόνον ο Πανιώνιος δεν είχε πλήρη φάκελο και θα ξεκινήσει το επόμενο πρωτάθλημα με περιορισμό μεταγραφών και -6 βαθμούς, ενώ Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός δεν έλαβαν ευρωπαϊκή άδεια και τιμωρούνται με πρόστιμο 20.000 ευρώ, πέραν αυτού όμως, δεν θα έχουν άλλη επίπτωση, αφού καμία τους δεν πέτυχε έξοδο στην Ευρώπη.
Η χθεσινή λοιπόν είδηση ήταν… αναμενόμενη και πλέον τα βλέμματα όλων στρέφονται στη σημερινή ημέρα όπου θα έχουμε την εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο.
Τα περιθώρια δικαίωσης του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επί της προσφυγής είναι πολλά σε νομικό επίπεδο, αφού όπως αναφέρουν διακεκριμένοι νομικοί τις τελευταίες ημέρες, υπάρχει κατάφωρη παράβαση του ΚΑΠ, που αναφέρει, ότι οι αλλαγές σχετικά με τον αριθμό των ομάδων, μπορούν μεν να αποφασίζονται στη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, υποχρεωτικά όμως εφαρμόζονται από την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Εκεί θα «πατήσει» και το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που έχει ετοιμαστεί σχετικά για να δώσει μία μεγάλη νομική μάχη, ενώ αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός, ότι νομικός συμπαραστάτης της ΠΑΕ, μαζί με την κα Σεβαστοπούλου, θα είναι και ο τέως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και νυν της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στον Γ. Βασιλειάδη.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Σήμερα η εκδίκαση της προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8385121083025404599
Σχόλια
item