Ειδικοί φρουροί για την επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής: «Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!» Ειδικοί φρουροί για την επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής: «Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ειδικοί φρουροί για την επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής: «Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!»

Ειδικοί φρουροί για την επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής: «Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!»

Ο «στρατός» των Εξαρχείων επελαύνει καθημερινά, τονίζουν οι ειδικοί φρουροί σε ανακοίνωσή τους, με αφορμή την καταδρομική επίθεση που έγινε στο Α.Τ. Καισαριανής, τα ξημερώματα της Τρίτης.

«Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν» είναι ο τίτλος της αιχμηρής ανακοίνωσης των ειδικών φρουρών. 


«Σήμερα από θαύμα επέζησε ο συνάδελφος-φρουρός του αστυνομικού τμήματος Καισαριανής, μιας και δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους και να τον κάψουν ζωντανό» τονίζουν για την επίθεση με βόμβες μολότοφ, που έγινε λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. 

«Αύριο όμως θα έχουμε την ίδια τύχη να καταφέρουμε να σώσουμε τη ζωή μας;» συμπληρώνουν με νόημα, αλλά και με έκδηλη αγωνία για τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες καλούνται να κάνουν τη δουλειά τους.

Στην ίδια ανακοίνωση, οι ειδικοί φρουροί κάνουν λόγο και για «παραισθήσεις» της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, «φωτογραφίζοντας» την Κατερίνα Παπακώστα και τις δηλώσεις τις περί Μονμάρτης: «Παρουσιάζουν το κράτος του Εξαρχιστάν ως Μονμάρτη των Αθηνών».

Οι ειδικοί φρουροί εκφράζουν και τη συμπαράστασή τους στη δημοσιογράφο Μίνα Καραμήτρου, της οποίας το αυτοκίνητο έγινε στόχος εμπρηστικής επίθεσης, επίσης τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η ανακοίνωση των ειδικών φρουρών έχει ως εξής:

«Ave, Caesar, morituri te salutant» («Χαίρε, Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν»)!

Έγκαιρα και έγκυρα, προ μεγάλου χρονικού διαστήματος, στο Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α παρουσιάσαμε εμπεριστατωμένα τα σημάδια παράλυσης και αποσύνθεσης στην επιχειρησιακή επάρκεια του Οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας .

Το κατάντημα αυτό δεν είναι άσχετο με την, επί έτη, πολιτικά σκοπούμενη υποβάθμιση το ρόλου και της δράσης των αστυνομικών, αλλά ιδιαιτέρως το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις πολιτικές "παραισθήσεις" της πολιτικής ηγεσίας που παρουσιάζουν το κράτος του Εξαρχιστάν σε Μονμάρτρη των Αθηνών.

Σήμερα, ο "στρατός" των Εξαρχείων επελαύνει καθημερινά με κλιμακούμενες επιθέσεις, που καταστρέφουν δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες. Σήμερα από θαύμα επέζησε ο Συνάδελφος - φρουρός του Αστυνομικού Τμήματος Καισαριανής, μιας και δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να τον κάψουν Ζωντανό . 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΦΕΑΑ είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή της διακομιδής του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Αύριο όμως θα έχουμε την ίδια τύχη να καταφέρουμε να σώσουμε τη ζωή μας;

Το κράτος και η Δικαιοσύνη εκβιάζονται ωμά, καταστρέφοντας , τραυματίζοντας και θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, με μια Αστυνομία θεατή και θύμα, με μια αστυνομία που κάποιοι αδικούν την δύναμη την αξία και τον επαγγελματισμό της.

Εκφράζοντας ταυτόχρονα την συμπαράστασή μας στη Δημοσιογράφο κυρία Καραμήτρου για την άνανδρη επίθεση εναντίον της, όπως και την ευχή μας για ταχεία ανάρρωση του δοκιμαζόμενου Συναδέλφου, δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να μας καθιστούν μελλοθάνατους και η ευθύνη βαραίνει όχι μόνο συνειδήσεις, αλλά πρέπει να επιφέρει και ποινικές συνέπειες!!!».
epirusblog.gr
5 of 5
Ειδικοί φρουροί για την επίθεση στο Α.Τ. Καισαριανής: «Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν!»
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 610822818239276748
Σχόλια
item