Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος ξανά η παρουσιάστρια; Οι λιγούρες που την πρόδωσαν!

Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος ξανά η παρουσιάστρια; Οι λιγούρες που την πρόδωσαν!
Η Ελένη Μενεγάκη, είναι έγκυος ξανά; Οι λιγούρες που την πρόδωσαν καρέ καρέ στο Youweekly.gr!

«Χαρείτε την κάθε μέρα με αυτούς που αγαπάτε. Μην ξεχνάτε να βρείτε λίγο χρόνο για εσάς». Με αυτήν την προτροπή η Ελένη ευχήθηκε στους τηλεθεατές και στους followers της Καλό Πάσχα και αναχώρησε οικογενειακώς για μέρη εξωτικά, όπως έκανε άλλωστε και στις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο Ντουμπάι πριν από μερικούς μήνες. 
Είχε φροντίσει μάλιστα να έχει μαγνητοσκοπήσει τις εκπομπές της για τις δύο πρώτες μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας ώστε να έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο για τις διακοπές που τόσο λαχταρούσε. Ο προορισμός ήταν αυτονόητο ότι θα ήταν κάπου δίπλα στη θάλασσα.
Η παρουσιάστρια είναι κορίτσι του καλοκαιριού, πάντα βρίσκει αφορμές για να αναπολεί εικόνες από ήλιο, θάλασσα και πρωινά στην αμμουδιά, γι' αυτό και ετοιμάζεται ήδη πυρετωδώς για την οικογενειακή μετάβαση από τέλη Ιουνίου, όταν και σταματάει η εκπομπή της, στο καταφύγιό της στα Άχλα όπου βρίσκεται και η ξενοδοχειακή μονάδα του Μάκη Παντζόπουλου
Την περασμένη εβδομάδα ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr συνέλαβε την Ελένη σε μια στιγμή από το συνεχές τρέξιμο για ψώνια της τελευταίας στιγμής και ετοιμασίες για το ταξίδι της. 
Πήγαινε από το ένα κατάστημα στο άλλο... πετώντας από χαρά και κάνοντας την καθιερωμένη στάση της στο περίπτερο που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της. Από την Τρίτη πάντως βρίσκεται ήδη στην Αθήνα με τις μπαταρίες της γεμάτες και με την ενέργεια και τη χαρά που πάντα έχει όταν επιστρέφει από τις διακοπές της!
undefined

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Έγκυος ξανά η παρουσιάστρια; Οι λιγούρες που την πρόδωσαν!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5372244037724170408
item