Γιάννενα: Η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στα Γιάννενα Γιάννενα: Η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στα Γιάννενα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στα Γιάννενα

Γιάννενα: Η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στα Γιάννενα
Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιεί το Σαββατοκύριακο στην Ήπειρο ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας. Η κεντρική πολιτική ομιλία θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή στις 19.00 στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Du Lac.
Όπως είναι ευνόητο, ο κ. Τσίπρας θα απαντήσει σε όσα ανέφερε επίσης από τα Γιάννενα το απόγευμα της Πέμπτης και από την ίδιο μάλιστα χώρο ο πρόεδρος της Ν.Δ Κυρ. Μητσοτάκης.
Με ενδιαφέρον ωστόσο αναμένονται οι επισκέψεις που θα έχει ο Πρωθυπουργός, που φτάνει αεροπορικώς το πρώι από την Αθήνα και θα επιθεωρήσει τα έργα στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Άρτα και την Πρέβεζα.
Εκ μέρους της Συντονιστικής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Κ. Τζιόβας και ο Αλ. Φαρμάκης απηύθυναν ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό όχι μόνο των Ιωαννίνων αλλά ολόκληρης της Ηπείρου να παρακολουθήσει την ομιλία του Πρωθυπουργού. 

Τρεις ευρωβουλευτές προάγγελοι
Χθες το απόγευμα στο μεταξύ πραγματοποιήθηκε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητές τρεις υποψήφιους Ευρωβουλευτές, την Κωνσταντίνα Κούνεβα, τον Στέλιο Κούλογλου και τον Κώστα Αρβανίτη.
Το μεσημέρι στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων και οι τρεις μίλησαν για το διακύβευμα των Ευρωεκλογών εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στη Ν.Δ και στον Κυρ. Μητσοτάκη.
«Δε θέλουμε την επιστροφή στα κράτη, με την έννοια που γνωρίσαμε στην Ευρώπη τις προηγούμενες δεκαετίες. Εκεί θέλει η ακροδεξιά να επιστρέψουμε. Ο Βέμπερ είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Ό,τι θέση πήρε όλα τα προηγούμενα χρόνια για την κρίση, ακόμη και πρόσφατα με τα μέτρα της κυβέρνησης, ήταν σε βάρος της Ελλάδας», τόνισε ο κ. Κούλογλου.
«Το δίλημμα είναι σαφές. Ποιος είναι ακροδεξιά στην Ελλάδα σήμερα. Θεωρώ ότι η ακροδεξιά είναι ο κ. Μητσοτάκης και οι δύο αντιπρόεδροί του λόγω της ακραίας δεξιάς πολιτικής που πρεσβεύουν. Οι πολιτικές αυτές είναι οι αντίπαλοί μας, όπως και οι συμμαχίες τους», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αρβανίτης.

Το πρόγραμμα της περιοδείας
Αναλυτικά το πρόγραμμα της περιοδείας του έχει ως εξής:
– Σάββατο 11 Μαΐου
10:00 Επιθεώρηση των νέων εγκαταστάσεων και των έργων στο Αεροδρόμιο Ιωαννίνων
11:00 Περιοδεία στην πόλη της Άρτας
19:00 Περιοδεία στην πόλη της Πρέβεζας
– Κυριακή 12 Μαΐου
10:00 Επίσκεψη στη νέα βάση αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στο αεροδρόμιο Ακτίου
11:00 Εγκαίνια του νέου νοσοκομείου Λευκάδας
19:30 Ομιλία στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Dulac, στα Ιωάννινα.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να μιλήσει στα Γιάννενα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1466516066926778496
Σχόλια
item