Γιάννενα: Επίσκεψη Αράβων Τουριστικών Πρακτόρων στα Ιωάννινα Γιάννενα: Επίσκεψη Αράβων Τουριστικών Πρακτόρων στα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Επίσκεψη Αράβων Τουριστικών Πρακτόρων στα Ιωάννινα

Γιάννενα: Επίσκεψη Αράβων Τουριστικών Πρακτόρων στα Ιωάννινα
Ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων την Mideast Travel και την AEGEAN, υποδέχεται στα Ιωάννινα, δεκαμελή αποστολή αποτελούμενη από εκπροσώπους του Τουρισμού Αραβικών χωρών & Τουριστικούς πράκτορες κατά το διάστημα 6-8 Μαΐου σε ταξίδι εξοικείωσης(FamTrip).
Το πρόγραμμα της επίσκεψης συμπεριλαμβάνει Κεντρική Εκδήλωση Ενημέρωσης και Παρουσίασης του προορισμού ‘Ιωάννινα- Ήπειρος’ καθώς και συναντήσεις Β2Β, την Δευτέρα 6/05 στις 18:00-21:00, Ξενοδοχείο DuLac, ενώ την Τρίτη 7/05 και Τετάρτη 8/05 ξενάγηση και επισκέψεις σε σημεία ενδιαφέροντως της περιοχής. 
Το ταξίδι εξοικείωσης των Αράβων Εκπροσώπων Τουρισμού πραγματοποιείται μετά από την δήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία και ανάπτυξη του προορισμού ‘Ιωάννινα-Ήπειρος’ από το τουριστικό Γραφείο Mideast Travel στο Γραφείο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Ιωαννιτών καθώς και τις ενέργειες – πρωτοβουλίες που προηγήθηκαν από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Ν. Γκόλα και τον κ. Εσσάμ Αλαντάση.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Επίσκεψη Αράβων Τουριστικών Πρακτόρων στα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7287588795516740413
Σχόλια
item