Θεοδωράκης: Ναι στην αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στην επιβράβευση των πρώην υπουργών

Θεοδωράκης: Ναι στην αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στην επιβράβευση των πρώην υπουργών

Σε κάθε πόλη συναντούσα ανθρώπους που ήθελαν να φύγουν από την Ελλάδα εξαιτίας των ιδεοληψιών του ΣΥΡΙΖΑ, επισήμανε για την Παιδεία και το  brain drain o Σταύρος Θεοδωράκης.  

Ο πρόεδρος του Ποταμιού εμφανίστηκε αισιόδοξος για τις εκλογές και επανέλαβε ότι η στάση του στο σκοπιανό δεν καθορίστηκε από το κομματικό συμφέρον. 

Σε ενίσχυση της επιλογής του ανέφερε την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο. 

«Οι πολίτες πρέπει να αποδοκιμάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να επιβραβεύσουν τους υπουργούς του παρελθόντος» σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση για την πολιτική σημασία των ευρωεκλογών.  

Σε ότι αφορά στις αποχωρήσεις από το Ποτάμι μίλησε για την ακατανίκητη έλξη της καρέκλας και επέμεινε στην πολιτική τοποθέτηση του Ποταμιού στο κέντρο του πολιτικού συστήματος.

Είναι προσβολή να βάζουμε χρώματα στην τοπική αυτοδιοίκηση, σημείωσε για τις αυτοδιοικητικές, έσπευσε όμως να χαρακτηρίσει αποτυχημένη την κυρία Δούρου.

Στην επισήμανση πως ακολουθεί πολιτική ίσων αποστάσεων ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε τη φράση «αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι επιβράβευση των πρώην υπουργών».

Δεν μετέχουμε στην προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εμφανιστεί προοδευτικός τώρα που ψάχνει ένα νέο παιχνίδι καθώς τελείωσε η συνεργασία με την αροδεξια, προσέθεσε. 

«Το Ποτάμι είναι απέναντι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στηρίζουμε όταν έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε ένα λάθος» διευκρίνισε.  

Ως πεδίο συνεργασίας με την επόμενη κυβέρνησης (της ΝΔ) ανέφερε την κατάργηση της απλής αναλογικής, την οποία χαρακτήρισε διαλυτική. 
 
Για τις προθέσεις του και την παραμονή του στην ηγεσία του Ποταμιού χαρακτήρισε τη συζήτηση ενδιαφέρουσα, αλλά τόνισε ότι προέχουν οι ευρωεκλογές.

Σε ότι αφορά στις σχέσεις του με το Κίνημα Αλλαγής είπε απλά πως δε μπορεί να ζεσταθεί ξανά αυτό το φαγητό.

Ο Ερντογάν παίζει με τα σπίρτα, είπε χαρακτηριστικά για την πολιτική έντασης που ακολουθεί η Τουρκία και παρουσίασε τις θέσεις του για την ανάπτυξη των σχέσεων με τη γειτονική χώρα.
epirusblog.gr
5 of 5
Θεοδωράκης: Ναι στην αποδοκιμασία του ΣΥΡΙΖΑ, όχι στην επιβράβευση των πρώην υπουργών
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8048743219355227788
item