Γιάννενα: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση για το Πολυδύναμο Γιάννενα: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση για το Πολυδύναμο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση για το Πολυδύναμο

Γιάννενα: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση για το Πολυδύναμο

Προχωρά άμεσα η αποκατάσταση φθορών και συντήρησης του κτιρίου του Πολυδύναμου Κέντρου Αντιμετώπισης Αλκοολικών και Χρηστών Ναρκωτικών ως Μονάδα Σωματικής Αποτοξίνωσης, στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα.

Χθες απεστάλη η έγκριση επιχορήγησης των 300.000 ευρώ από το αποθεματικό του υπουργείου Υγείας για τις απαραίτητες εργασίες συντήρησης, όπως έκανε γνωστό σε ανάρτησή του ο διοικητής Βαγγέλης Καρβούνης.
«Έτσι θα κλείσουν σύντομα και οι εκκρεμότητες συντήρησης του Κέντρου. Να ευχαριστήσουμε τον υπουργό Υγείας, γιατί, εκτός του ότι διδάσκει ήθος, είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες μας να λειτουργήσει επιτέλους μια δομή-σωτηρία για ένα ευαίσθητο πληθυσμό», αναφέρει.
Υπενθυμίζεται ότι αρχικός στόχος ήταν τα εγκαίνια λειτουργίας της Μονάδας Αποτοξίνωσης να γίνουν στις 3 Ιουνίου, ωστόσο η καθυστέρηση στην εκταμίευση του κονδυλίου, λόγω των γραφειοκρατικών διαδικασιών, πήγε τον προγραμματισμό λίγο αργότερα, και η έναρξη θα εξαρτηθεί από την ταχύτητα που θα κινηθούν οι εργασίες.

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Εγκρίθηκε η επιχορήγηση για το Πολυδύναμο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3516540691073218946
Σχόλια
item