Πρέβεζα: Τα εγκαίνια των γραφείων της Πρέβεζας του συνδυασμού "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" πραγματοποιήθηκαν από το νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη Πρέβεζα: Τα εγκαίνια των γραφείων της Πρέβεζας του συνδυασμού "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" πραγματοποιήθηκαν από το νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Τα εγκαίνια των γραφείων της Πρέβεζας του συνδυασμού "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" πραγματοποιήθηκαν από το νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη

Πρέβεζα: Τα εγκαίνια των γραφείων της Πρέβεζας του συνδυασμού "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" πραγματοποιήθηκαν από το νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου" (που βρίσκονται επί της Λ.Ειρήνης 56) πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, στην Πρέβεζα. 

Ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης ο οποίος το πρωί περιόδευσε σε κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας ευχαρίστησε τους συνεργάτες, τους υποψηφίους του συνδυασμού και όλους όσοι , παρά τη δυνατή βροχόπτωση, παρέστησαν στην εκδήλωση, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις ύψους περίπου 130 εκατομμυρίων ευρώ, οι οποίες υλοποιούνται ή έχουν σχεδιαστεί στην Π.Ε Πρέβεζας.

"Η εικόνα της Πρέβεζας αλλάζει, οι υπηρεσίες αναβαθμίζονται" τόνισε ο κ.Καχριμάνης αναφερόμενος μεταξύ άλλων στους βιολογικούς καθαρισμούς (της Πάργας που ολοκληρώθηκε, της Λούτσας -Καναλίου που βρίσκεται υπό κατασκευή και του Καναλακίου -Αμμουδιάς που πρόκειται να ξεκινήσει), στη νέα είσοδο που θα αποκτήσει η πόλη με την παράκαμψη της Αρχαίας Νικόπολης, στην δημοπράτηση του Κόμβου Καμπής με την Γέφυρα Καλογήρου, στους κόμβους , στη διαδικασία νομιμοποίησης των αλιευτικών καταφυγίων καθώς και στην υλοποίηση των Πολιτιστικών Διαδρομών της Ηπείρου. 

Επίσης ο νυν και υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που έκανε η Περιφέρεια για τον τουρισμό, την στήριξη της επιχειρηματικότητας αλλά και των οικονομικά αδύναμων πολιτών. 

Αναφερόμενος στην ομιλία του σε αντιπάλους σημείωσε μεταξύ άλλων ότι "όλοι όσοι τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησαν τα κοινά στην Πρέβεζα, είτε νομάρχες, είτε δήμαρχοι, είτε βουλευτές, είτε στις αντιπολιτεύσεις όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο.

Όλοι είχαν αγάπη για τον τόπο τους και όλοι έβαλαν, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο, ένα λιθαράκι για να γίνει καλύτερη η ζωή των πολιτών.Κανείς όμως μέχρι σήμερα δεν έφτασε στο σημείο να λοιδωρεί άλλους, σαν "ξεπεσμένους", σαν μέλη "κλίκας" που κατέστρεψε τον τόπο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καχριμάνης. 

Καταλήγοντας o νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος ο κ.Καχριμάνης ζήτησε μια δίκαια κρίση και την ψήφο των πολιτών με καθαρή νίκη για τον συνδυασμό από την πρώτη Κυριακή, παρουσιάζοντας στην συνέχεια τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους στην Π.Ε. Πρέβεζας που είναι οι:

•Βασιλάκης Περικλής, Πρώην Διαιτητής FIFA-Καθηγητής Διαιτησίας-Περιφερειακός Σύμβουλος
•Βασιλείου Σπυριδούλα, Αρχισυντάκτρια Περιοδικού Ήπειρος- Άπειρος Χώρα
•Γιολδάσης Βασίλης, Οικονομολόγος – Στέλεχος Επαγγελματικής Κατάρτισης-Περιφερειακός Σύμβουλος
•Γκούμας Αχιλλέας, Γεωπόνος- Ελεύθερος Επαγγελματίας
•Γούσης Χρήστος, Ιατρός Παθολόγος-Περιφερειακός Σύμβουλος
•Ευθυμίου Δήμητρα, Εκπαιδευτής Οδήγησης- Τουριστικές Επιχειρήσεις
•Ιωάννου Ευστράτιος, Πολιτικός Μηχανικός- Επιχειρηματίας- Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πρέβεζας
•Καλαμπόκης Σταύρος, Φιλόλογος-Ιστορικός
•Ματσίρας Χρήστος, Ιατρός Μαιευτήρας- Γυναικολόγος
•Μπατίλας Βασίλειος, Συνταξιούχος Καθηγητής
•Παπαϊωάννου- Ιατρού Θεοδώρα, Βοηθός Φαρμακείου στην οικογενειακή επιχείρηση
•Ρίζου Βίκυ, Φιλόλογος
•Σπυρέλης Μιχάλης, Ιατρός Παθολόγος-Περιφερειακός Σύμβουλος
•Χαϊτίδου Στέλλα, Εκπαιδευτικός- Δ/ντρια Δημοτικού Σχολείου Μύτικα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Τα εγκαίνια των γραφείων της Πρέβεζας του συνδυασμού "Αξιοβίωτη Ανάπτυξη" πραγματοποιήθηκαν από το νυν και εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 2884604540990015556
Σχόλια
item