Δανάη Παππά: Η γυμναστική που κάνει, οι αυστηρές δίαιτες και η αλλαγή που θα τολμούσε στην εμφάνισή της! Δανάη Παππά: Η γυμναστική που κάνει, οι αυστηρές δίαιτες και η αλλαγή που θα τολμούσε στην εμφάνισή της! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δανάη Παππά: Η γυμναστική που κάνει, οι αυστηρές δίαιτες και η αλλαγή που θα τολμούσε στην εμφάνισή της!

Δανάη Παππά: Η γυμναστική που κάνει, οι αυστηρές δίαιτες και η αλλαγή που θα τολμούσε στην εμφάνισή της!
Είχαμε χρόνια να δούμε ένα κορίτσι να κερδίζει τόσο πολύ την αγάπη του κοινού από την πρώτη της κιόλας δουλειά.
Η Δανάη Παππά το πέτυχε και μάλιστα χωρίς σπουδές στην υποκριτική, χωρίς γνωστούς σε κύκλους ηθοποιών, χωρίς καν να χρειαστεί να το κυνηγήσει εκείνη και, κυρίως, χωρίς να υποδύεται κάτι που δεν είναι! Αν αυτό δεν είναι άστρο, τότε τι είναι;
Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό SHAPE και αποκάλυψε όλα τα μυστικά της. 
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ρουτίνα ομορφιάς της και τη γυμναστική που κάνει για να έχει τέλειο κορμί, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που δεν χρειάστηκε ποτέ να κάνει αυστηρές δίαιτες για να χάσει βάρος, αλλά και τι αλλαγή θα τολμούσε στην εξωτερική της εμφάνιση.
Πώς προσέχεις το σώμα σου;
Έχω κατεβάσει κάποια προγράμματα γυμναστικής και τα κάνω στο σπίτι, γιατί δεν έχω χρόνο να πάω στο γυμναστήριο. 
Οπότε, αφιερώνω τουλάχιστον ένα μισάωρο, ή νωρίς το πρωί, ή όταν γυρνάω από τη δουλειά και έχω αντοχή και διάθεση.
Η ρουτίνα ομορφιάς σου;
Λόγω των γυρισμάτων, βάφομαι καθημερινά με βαρύ μακιγιάζ και το δέρμα μου επιβαρύνεται πολύ.
Γι’ αυτό ακολουθώ ένα πρόγραμμα από δερματολόγο, κατάλληλο για πρόσωπα με τάσεις ακμής. 
Οπότε, κάθε πρωί κάνω κανονικό καθαρισμό, βάζω λοσιόν και ειδικές κρέμες για να είναι πάντα ενυδατωμένο. Και το βράδυ επίσης κάνω σχολαστικό καθαρισμό.
Τα μαλλιά σου πώς τα φροντίζεις;
Χρησιμοποιώ το κατάλληλο σαμπουάν για τα μαλλιά μου. Όπως ταλαιπωρείται το δέρμα μου, το ίδιο –και περισσότερο– ταλαιπωρούνται και τα μαλλιά μου, επειδή κάνω καθημερινά πιστολάκι ή σίδερο. 
Κανονικά θα έπρεπε να κουρεύομαι κάθε εβδομάδα, αλλά με έχει σώσει και το ότι μετά από κάθε λούσιμο βάζω στις άκρεςconditioner για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Θα έκανες κάποια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή σου;
Θα μπορούσα να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου. Δε θα τα έβαφα, μου αρέσει το φυσικό μου χρώμα, αλλά θα έκανα ένα καρέ με αφέλειες, για παράδειγμα.
Ως χορεύτρια έχεις αναγκαστεί να κάνεις αυστηρές δίαιτες;
Όταν έκανα ρυθμική γυμναστική στο δημοτικό, ακολουθούσα συγκεκριμένη διατροφή. Γενικά όμως δεν έχω στερηθεί τίποτα, ούτε τα γλυκά, ούτε τις σοκολάτες, ούτε τους υδατάνθρακες. 

Με το χορό, έτσι κι αλλιώς, επειδή έκαιγα διαρκώς θερμίδες, δε χρειάστηκε ποτέ να μπω στη διαδικασία κάποιας αυστηρής δίαιτας. Πάντα όμως μου άρεσε η σωστή διατροφή, χωρίς υπερβολές.
epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Παππά: Η γυμναστική που κάνει, οι αυστηρές δίαιτες και η αλλαγή που θα τολμούσε στην εμφάνισή της!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3105995636238529136
Σχόλια
item