Με πολυπληθή ομάδα στη μάχη για την πρωτιά ο ΝΟΙ

Με πολυπληθή ομάδα στη μάχη για την πρωτιά ο ΝΟΙ

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 αθλητών από 27 σωματεία όλης της χώρας διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά η κορυφαία ετήσια διοργάνωση της Κωπηλασίας, το 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων ρίχνεται στη μάχη των αγώνων με πολυπληθή ομάδα κωπηλατών, όπως εξάλλου συνηθίζει κάθε χρόνο, έχοντας στόχο την πρωτιά και την κατάκτηση νέων μεγάλων επιτυχιών, οι οποίες θα έρθουν να προστεθούν σ’ όλες εκείνες που έχει στο ενεργητικό της η γιαννιώτικη κωπηλασία τις τελευταίες δεκαετίες. 
Επιτυχίες που έχουν αναδείξει τον Ν.Ο.Ι. σε κορυφαίο σωματείο του αθλήματος σε πανελλήνιο επίπεδο. Στην ομάδα του Ομίλου περιλαμβάνονται ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι πρωταθλητές, βαλκανιονίκες και δεκάδες πρωταθλητές Ελλάδος.
Η συγκεκριμένη είναι η α’ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η οποία αφορά στις κατηγορίες Ανδρών –Γυναικών, Ανδρών -Γυναικών Ελαφρών βαρών, Νέων Ανδρών –Γυναικών και Εφήβων –Νεανίδων. 
Τι δύο πρώτες ημέρες διεξάγονται οι προκριματικοί αγώνες, οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί, ενώ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσουν οι μικροί και μεγάλοι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες. Η αυλαία των αγώνων θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής.
Στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά θα βρεθούν, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες και να εμψυχώσουν τα πληρώματα του Ομίλου στη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν, η πρόεδρος Μάρθα Παλαιοπάνου και μέλη της διοίκησης του Ν.Ο.Ι.

Η ομάδα του Ν.Ο.Ι.

Στο 85ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα λάβουν μέρος με τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι εξής άνδρες, νέοι και έφηβοι αθλητές: Τσίλης Γιάννης, Ντούσκος Στέφανος, Λαμπρίδης Αποστόλης, Παλαιοπάνος Θανάσης, Σωτηρακόπουλος Παντελής, Γραμμενιάτης Άρης, Γραμμενιάτης Γιώργος, Βαρθολομαίος Αλέξης, Μαμακής Αλέξανδρος, Μπερής Άγγελος, Γεωργίου Σπύρος, Γκάλιος Ευάγγελος, Γκίνης Τηλέμαχος, Δάσκαλος Λουκάς, Εξάρχου Ιάσονας, Καννής Φώτης, Καππάς Γιώργος, Καρέτσος Ανδρέας, Κιτσάκος Ιάσονας, Κοπίδης Λεωνίδας, Κυρίτσης Βασίλης, Κώστας Γιώργος, Κώτσιας Γιώργος, Μάστακας Αθανάσιος, Μπάλας Νίκος, Μπλέτσας Ηλίας, Μπότης Λάμπρος, Παλαιοπάνος Λεωνίδας, Παπαβασιλείου Φίλιππος, Παπαδιώτης Θοδωρής, Σαραλιώτης Βασίλης, Σταμπούλης Θανάσης, Τηλέλης Βασίλης, Τσακίρης Χρήστος και Φαϊτάς Παύλος.
Στις κατηγορίες Γυναικών και Νεανίδων θα αγωνιστούν οι αθλήτριες Μήτση Αριάδνη, Μάκου Αθανασία, Γιώτη Ελένη, Γκόγκου Κατερίνα, Παπαϊωάννου Σταυρούλα, Γκρέμου Αλίκη, Δρούβη Νικολέτα, Ζυγούρα Βασιλική, Κίτσου Ανθή – Ραφαέλα, Μαργαρίτη Καλυψώ, Μπομπουγιάννη Εβελίνα, Μπούτζα Βικτώρια, Ντάρα Ανθή, Σαράτση Παναγιώτα, Σιατερλή Κωνσταντίνα, Τσιάβου Αθηνά, Τσιάβου Πετρούλα, Χατζή Ξανθή και Ψαρρά Μαρία – Αποστολία.
epirusblog.gr
5 of 5
Με πολυπληθή ομάδα στη μάχη για την πρωτιά ο ΝΟΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1872280675171135349
item