Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Ο λόγος που ταξίδεψαν στην Αυστραλία και τα μέρη που επισκέφθηκαν – Αποκλειστικές φωτογραφίες Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Ο λόγος που ταξίδεψαν στην Αυστραλία και τα μέρη που επισκέφθηκαν – Αποκλειστικές φωτογραφίες | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Ο λόγος που ταξίδεψαν στην Αυστραλία και τα μέρη που επισκέφθηκαν – Αποκλειστικές φωτογραφίες

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Ο λόγος που ταξίδεψαν στην Αυστραλία και τα μέρη που επισκέφθηκαν – Αποκλειστικές φωτογραφίες
Η Mαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.
Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια (τα τελευταία δυόμισι μάλιστα είναι παντρεμένοι) και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. 
Η φλόγα του έρωτά τους παραμένει αναμμένη, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους και όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, που ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.
Η τραγουδίστρια και ο καταξιωμένος σεφ περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας μαζί, ενώ όταν έχουν ελεύθερο χρόνο τους αρέσει να ταξιδεύουν ανά τον κόσμο και να γεμίζουν τις μπαταρίες τους, γνωρίζοντας ταυτόχρονα καινούρια μέρη. 
Αυτό συνέβη και πριν μερικές μέρες, που η Μαριάντα και ο Δημήτρης βρέθηκαν στη μακρινή Αυστραλία και έζησαν όμορφες στιγμές, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις στην Αθήνα.
Οι δυο τους βρέθηκαν καλεσμένοι της ελληνικής κοινότητας και του Greek Club στο Brisbane, το οποίο και διοργάνωσε μια γαστρονομική βραδιά με guest chef το Δημήτρη Κατριβέση
Με την ευκαιρία αυτή, παραβρέθηκαν στο ελληνικό πανηγύρι, που θεωρείται το μεγαλύτερο της Αυστραλίας καθώς έχει πάνω από 55.000 επισκέπτες, στο οποίο ο Δημήτρης συμμετείχε 
ως πρέσβης της γαστρονομίας της Ελλάδας, με μια μαγειρική παρουσίαση. 
Υπό την ευγενική χορηγία του Greek Club, λοιπόν, οι Αυστραλοί γνώρισαν γεύσεις από όλη την Ελλάδα (Κρήτη, Χίο, Μακεδονία, Σπάρτη, Κύπρο, κ.α.), ενώ τα έσοδα δόθηκαν εξολοκλήρου για φιλανθρωπικό σκοπό.
Δες τις ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE:
Η Μαριάντα, μετά τη γέννηση του γιου της, Νικόλα, αποφάσισε ν’ αφήσει τις πίστες έτσι ώστε ν’ αφοσιωθεί στο μεγάλωμά του. 
Όλο αυτό το διάστημα, μάλιστα, βρήκε νέες ασχολίες που γεμίζουν τον χρόνο της και την κάνουν να περνάει καλά, με αποτέλεσμα να μην της λείπει το τραγούδι. 
Όπως όλα δείχνουν, η ίδια δεν σκέφτεται να επιστρέψει ξανά στις πίστες, αφού ετοιμάζεται να πάρει το δεύτερο πτυχίο της στη yoga.
«Γιόγκα, κάνω πάνω από μια δεκαετία, όχι όμως συνεχόμενα. Κάποια στιγμή γνώρισα μια κοπέλα που κάναμε παρέα και μου είπε πως θα πρέπει να το δω πιο επαγγελματικά, ώστε να διδάξω, καθώς ο τρόπος ζωής μου είναι βασισμένος γύρω από τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία της γιόγκα.

Πρέπει να είσαι προχωρημένος, να έχει μυηθεί στη γιόγκα και μετά να γίνεις δάσκαλος», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, επισημαίνοντας: «Με επηρέασε αρκετά, αφού το πρόσεξε κάποιος που ασχολείται πολύ με τη γιόγκα. 

Έτσι, πήγα σε μια σχολή, πήρα το πρώτο certificate και τώρα θα δώσω εξετάσεις για το δεύτερο. Έχει πολύ διάβασμα γιατί δεν είναι μόνο η πρακτική. Έχει πολλή φιλοσοφία».
epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Ο λόγος που ταξίδεψαν στην Αυστραλία και τα μέρη που επισκέφθηκαν – Αποκλειστικές φωτογραφίες
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7856789344968355085
Σχόλια
item