Γιάννενα: Καινούρια αποδυτήρια στον Ν.Ο.Ι. με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου Γιάννενα: Καινούρια αποδυτήρια στον Ν.Ο.Ι. με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Καινούρια αποδυτήρια στον Ν.Ο.Ι. με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου

Γιάννενα: Καινούρια αποδυτήρια στον Ν.Ο.Ι. με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου
Σε πλήρη ανακατασκευή των αποδυτηρίων που διαθέτουν οι εγκαταστάσεις του, προχώρησε το τελευταίο διάστημα ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. 

Οι χώροι των αποδυτηρίων φτιάχτηκαν κυριολεκτικά από την αρχή, καθώς μπήκαν νέα δάπεδα, επισκευάστηκαν τα ταβάνια, οι πόρτες και τα παράθυρα, τοποθετήθηκαν ολοκαίνουρια ντους και νιπτήρες, βάφτηκαν όλοι οι χώροι, ενώ το έργο ολοκληρώνεται σύντομα με καινούρια ντουλάπια τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι αθλητές. 

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του σωματείου, «η ανακατασκευή των αποδυτηρίων έγινε με την ουσιαστική συμβολή και οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία διέθεσε, μέσω των προγραμμάτων που διαχειρίζεται, τα απαραίτητα κονδύλια για τον σκοπό αυτό. 

Απέδειξε έτσι στην πράξη ότι στηρίζει τον Ναυτικό Όμιλο και τη Γιαννιώτικη Κωπηλασία που τόσο σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις χαρίζει στον τόπο μας». 

Μνεία κάνει εξάλλου και στην καίρια συμβολή της Περιφέρειας όσον αφορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Νέων 2019 που θα διεξαχθεί στα Γιάννενα με τις εκτεταμένες εργασίες τις οποίες έχει εκτελέσει στην ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, στη Λιμνοπούλα (πύργος τερματισμού, κερκίδες κλπ.).

Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι., οι αθλητές και οι προπονητές του εκφράζουν λοιπόν και δημόσια την ευγνωμοσύνη και τις θερμές ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια και προσωπικά προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη «για την σταθερή, συνεπή και έμπρακτη στήριξη που επιδεικνύουν απέναντι στον Όμιλο και το έργο που αυτός επιτελεί».
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Καινούρια αποδυτήρια στον Ν.Ο.Ι. με τη στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2038793041448617475
Σχόλια
item