Γιάννενα: «Μπλόκο» στη Λ. Γεννηματά από τους κατοίκους της Κ. Μεσαρέ Γιάννενα: «Μπλόκο» στη Λ. Γεννηματά από τους κατοίκους της Κ. Μεσαρέ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «Μπλόκο» στη Λ. Γεννηματά από τους κατοίκους της Κ. Μεσαρέ

Γιάννενα: «Μπλόκο» στη Λ. Γεννηματά από τους κατοίκους της Κ. Μεσαρέ

Διατηρούν τις ενστάσεις τους για την κατασκευή οδικού άξονα Πανηπειρωτικό Στάδιο- κόμβος Βογιάννου, οι κάτοικοι της οδού Κ. Μεσαρέ- Βογιάννου- Γεννηματά. 

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής της Επιτροπής που έχει συγκροτηθεί κ. Ευάγγελος Λιβιτσάνος κοινοποίησε το κείμενο της παρέμβασης που πρόκειται να καταθέσει στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Αδειοδότησης, που θα γίνει με την Προεδρία του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Βασίλη Μιχελάκη. 

Ο κ. Λιβιτσάνος, αναφέρει πως το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε ως αβάσιμους όλους τους επαναλαμβανόμενους στην παρούσα διαδικασία ισχυρισμούς του Δήμου και ζητά να εκπονηθεί ενιαία ΜΠΕ που θα περιλαμβάνει και τις εκατέρωθεν του νέου έργου υφιστάμενες, χωρίς μελέτες και προδιαγραφές ασφαλείας (ΜΠΕ) οδικές αρτηρίες με τις οποίες θα συλλειτουργήσει. 


Επίσης αναφέρει πως το ΣΒΑΚ του Δήμου Ιωαννιτών, τελεί υπό διοικητική προσβολή λόγω της αναρτημένης ενστάσεως που κατέθεσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ολυμπιάδας, η εκπρόσωπος κατοίκων της Νέας Ζωής και η Επιτροπή που εκπροσωπεί ο ίδιος. 

Κατά τα άλλα, ο κ. Λιβιτσάνος διαβεβαιώνει για «σφοδρή επιθυμία» τους, να συμπληρωθεί ο δακτύλιος της πόλης, όχι όμως άτακτα, αλλά με νόμιμες μελέτες.


proinoslogos.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: «Μπλόκο» στη Λ. Γεννηματά από τους κατοίκους της Κ. Μεσαρέ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 4806543055176682213
Σχόλια
item