Μητσοτάκης για νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: Από καρδιάς καλή επιτυχία! Μητσοτάκης για νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: Από καρδιάς καλή επιτυχία! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μητσοτάκης για νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: Από καρδιάς καλή επιτυχία!

Κυριάκος Μητσοτάκης με μικρόφωνο στο χέρι

«Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ένας φωτισμένος ιεράρχης με ιδιαίτερες ικανότητες» αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ανάρτηση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη έγινε με αφορμή την ανακοίνωση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη : «Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ένας φωτισμένος ιεράρχης με ιδιαίτερες ικανότητες. Του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία! Οι ελπίδες μας τον συνοδεύουν!».

Ο νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ένας φωτισμένος ιεράρχης με ιδιαίτερες ικανότητες. Του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία! Οι ελπίδες μας τον συνοδεύουν!
58 people are talking about this


Ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, μέλος της Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου και καθηγούμενος της Ι. Μονής Αγίας Τριάδας της Χάλκης, εξελέγη, από την Αγία και Μεγάλη Ιερά Σύνόδο στο Φανάρι νέος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής.

Ο κ. Ελπιδοφόρος επιλέχθηκε για τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, μετά την παραίτηση του Αρχιεπισκόπου Δημήτριου στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο το περασμένο Σάββατο.

Μόλις στα 52 του χρόνια ο Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος είναι από τους πιο δραστήριους Μητροπολίτες του Φαναρίου και στενός συνεργάτης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. 

Έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό, ενώ όσοι τον γνωρίζουν επισημαίνουν ότι πρόκειται για ένα σπάνιο ιεράρχη που διακρίνεται για την καλοσύνη του και την αγάπη του προς το συνάνθρωπο.

epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης για νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής: Από καρδιάς καλή επιτυχία!
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5991640728069314761
Σχόλια
item