Πορεία διαμαρτυρίας της ΛΑΕ στην ΕΡΤ -«Οχι στην τηλεοπτική δικτατορία βαρόνων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ» Πορεία διαμαρτυρίας της ΛΑΕ στην ΕΡΤ -«Οχι στην τηλεοπτική δικτατορία βαρόνων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πορεία διαμαρτυρίας της ΛΑΕ στην ΕΡΤ -«Οχι στην τηλεοπτική δικτατορία βαρόνων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ»

Πορεία διαμαρτυρίας της ΛΑΕ στην ΕΡΤ -«Οχι στην τηλεοπτική δικτατορία βαρόνων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ»

Πορεία διαμαρτυρίας έξω από την είσοδο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή πραγματοποίησε η Λαϊκή Ενότητα μετά την Πρωτομαγιάτικη πορεία στην Βουλή.

Παρουσία και του γραμματέα του Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ Παναγιώτη Λαφαζάνη,τα στελέχη του κόμματος διαμαρτυρήθηκαν «ενάντια στη φίμωση της παράταξης από την κρατική ραδιοτηλεόραση».

Στελέχη της Λαϊκής Ενότητας τονίζουν ότι «είναι αδιανόητο η δημόσια τηλεόραση να έχει μετατραπεί σε κυβερνητικό παραμάγαζο και σε τσιφλίκι του συνεταιρισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ».

Ειδικότερα τα στελέχη της ΛΑ.Ε τόνιζαν ότι «είναι στοιχείο πολιτικής ανωμαλίας και νόθευσης των εκλογών το γεγονός ότι η ΕΡΤ ακολουθεί πολιτική φίμωσης της ΛΑ.Ε και των μη συστημικών δυνάμεων».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΛΑΕ «έξω από την πόρτα εισόδου στην ΕΡΤ υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες όχι μόνο δεν επέτρεπαν σε μια επιτροπή των διαμαρτυρόμενων να μπει στο κτήριο και να εκφράσει την διαμαρτυρία της αλλά και απαγόρευε στους εργαζόμενους της ΕΡΤ να μπουν και να βγουν στο κτήριο, προκαλώντας επεισόδια και διαπληκτισμούς.

Αυτός ο αυταρχισμός εκφράστηκε παραστατικά από το γεγονός ότι ο Παναγ. Λαφαζάνης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ, καταγγέλλοντας την φίμωση, πίσω από τα κάγκελα που περιφράζουν το κτήριο λες και η ΕΡΤ αποτελούσε φυλακή.

Ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε ότι θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο μαύρο της ΕΡΤ και ότι θα υπάρξουν αγωγές και μηνύσεις για την αντιδημοκρατική στάση της τελευταίας».

epirusblog.gr
5 of 5
Πορεία διαμαρτυρίας της ΛΑΕ στην ΕΡΤ -«Οχι στην τηλεοπτική δικτατορία βαρόνων ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7316582244845087407
Σχόλια
item