Γιάννενα: Όλα ανοιχτά για προπονητή

Γιάννενα: Όλα ανοιχτά για προπονητή
Μπορεί και εντός του Σαββατοκύριακου να κλείσει η υπόθεση προπονητή στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τον Γ. Χριστοβασίλη και τις συνεργάτες του να εξαντλούν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν ώστε να βρουν τον διάδοχο του Γ. Πετράκη για τον πάγκο της ομάδας. 
Τα περιθώρια εντός της επικράτειας είναι δεδομένα και οι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, μετά το ναυάγιο Παπαδόπουλου, είναι αυτές των Γ. Τάτση και του Μιχ. Γρηγορίου. 
Ο πρώτος όμως σε δηλώσεις του στο super – fm την Πέμπτη ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεχθεί καμία κρούση από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και αφετέρου, πως θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να συζητήσει για το μέλλον του, πρώτα με τους ανθρώπους του Πλατανιά, που τον εμπιστεύθηκαν στην αρχή της χρονιάς και αυτός τους δικαίωσε και με το παραπάνω.
Όπως φαίνεται πάντως από τις κινήσεις που κάνει η ΠΑΕ και όσα διαρρέουν τις τελευταίες ημέρες, κερδίζει συνεχώς έδαφος, το ενδεχόμενο πρόσληψης ενός προπονητή από το εξωτερικό, ο οποίος όμως θα έχει και γνώση της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητας. 
Τέτοιες περιπτώσεις αξιόλογων προπονητών υπάρχουν, ενώ χθεσινές πληροφορίες αναφέρουν, ότι η ΠΑΕ εξετάζει σοβαρά και μία περίπτωση ξένου τεχνικού, με θητεία τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο.
Από την Κύπρο προέρχεται και ένας άλλος υποψήφιος για το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ αλλά όχι για τη θέση του πρώτου προπονητή. 
Σύμφωνα με το sportime, ο Διονύσης Χιώτης, πρώην διεθνής τερματοφύλακας και τα τελευταία χρόνια προπονητής τερματοφυλάκων στον ΑΠΟΕΛ, έχει ήδη συζητήσει με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για να αναλάβει τη θέση του Γ. Πλαβούκου, που αποχώρησε από την τοπική ομάδα.
 Και νέα υποστολή «σημαίας»;
Αργά χθες το απόγευμα στο μεταξύ, ένα ρεπορτάζ στο gazzetta, προκάλεσε αίσθηση, καθώς φαίνεται να υπάρχει ειλημμένη απόφαση της ΠΑΕ, ώστε να λυθεί (κοινή συναινέσει;) το συμβόλαιο με τον αρχηγό Αλ. Μιχαήλ και ο τελευταίος μετά από 14 χρόνια, να αποχωρήσει από τον ΠΑΣ. 
Στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος και για πιθανή συνέχεια της ποδοσφαιρικής διαδρομής του Μιχαήλ στην Κύπρο, από όπου να σημειώσουμε ότι είχε πρόταση και πριν από δύο χρόνια. 
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Όλα ανοιχτά για προπονητή
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7966338292780355979
item